Με Χαΐροβιτς η 11αδα του Άρη

Βασίλης Βλαχόπουλος
Οι απουσίες τεσσάρων παικτών στη μεσοεπιθετική γραμμή του Άρη έδωσαν φανέλα βασικού στον Ιζέτ Χαΐροβιτς καθώς ο Βόσνιος είναι στην 11αδα για τον αγώνα (20:30) με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο «Κλ. Βικελίδης».

Οι «κίτρινοι» θα παραταχθούν με… σχήμα ανάγκης καθώς έμειναν εκτός αποστολής (λόγω τραυματισμού) πέντε ποδοσφαιριστές. Η μεσοεπιθετική γραμμή του Άρη ουσιαστικά είναι άδεια καθώς δεν βρίσκονται στη διάθεση του Άκη Μάντζιου οι Μπρούνο Γκάμα, Ντάνιελ Μαντσίνι, Φακούντο Μπερτόγλιο και Χουάν Ιτούρμπε. Υπό αυτές τις συνθήκες, ο έμπειρος τεχνικός είχε δύο επιλογές. Είτε την αλλαγή ρόλου κάποιου άλλου ποδοσφαιριστή είτε τη χρησιμοποίηση του Χαΐροβιτς στο αρχικό σχήμα. Επέλεξε το δεύτερο κι έτσι ο Βόσνιος θα αγωνιστεί στη δεξιά πλευρά της επίθεσης. Αριστερά είναι ο Ματέο Γκαρσία και στην κορυφή ο Αμπουμπακάρ Καμαρά.

Στην αμυντική γραμμή, η απουσία του Φαμπιάνο διατήρησε τον Γιώργο Δεληζήση στο παιχνίδι καθώς είναι στο κέντρο της άμυνας μαζί με τον Γιάκουμπ Μπράμπετς. Στη δεξιά πλευρά είναι ο Ντάνιελ Σούντγκρεν και στην αριστερή ο Κριστιάν Γκανέα. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής διατηρήθηκαν οι Λούκας Σάσα, Τζέγκο και Μπαντού Ντιαγέ, ενώ ο Χουλιάν Κουέστα διατηρήθηκε στην εστία.