Μαρτίνς: «Το καλύτερο παιχνίδι του Κούντε, καταπληκτικός παίκτης ο Μασούρας» (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Ο Πέδρο Μαρτίνς στη συνέντευξη Τύπου μετά το Ολυμπιακός - Απόλλων Σμύρνης μίλησε και για τα πρόσωπα που ξεχώρισαν.

Ο Μαρτίνς είπε στη διαδικτυακή συνέντευξη Τύπου για:

Την καλή εμφάνιση του Κούντε: Ναι και κυρίως το β' μέρος που έκανε. Δεν θα μιλήσουμε μόνο για την τεχνική του αλλά και για την τακτική. Είναι το καλύτερο παιχνίδι που έχει κάνει έως τώρα με τον Ολυμπιακό. Έχει μεγάλη βελτίωση. Ειδικά το έδειξε στο β' μέρος.

Τον Μασούρα: Ο Γιώργος είναι πραγματικά ένας τέλειος επαγγελματίας. Ένας καταπληκτικός παίκτης που μας αρέσει να τον έχουμε στην ομάδα μας. Πάντα η απόδοσή του είναι σταθερή και ξέρει το πως να προσφέρει. Ιδιαίτερα σήμερα καθώς μετά από τόσο καιρό εκτός δράσης κάποιος δεν θα περίμενε τόσο πολύ έντονη την επιστροφή του. Ήταν σε καλή φόρμα και έκανε μία καταπληκτική εμφάνιση. Σήμερα μας απέδειξε το ότι είναι ένας πολύ καλός επαγγελματίας και ότι μπορούμε να υπολογίζουμε πάνω του.

Το τι άλλο κέρδισε από το ματς και γιατί έμεινε εκτός ο Μαντί Καμαρά: Δεν είχα αμφιβολία ότι θα είχαμε πιο καλές εμφανίσεις. Γνωρίζουμε την ομάδα 4 χρόνια και ότι πάντα βρίσκει τον ρυθμό της. Είδαμε τον Τικίνιο να σκοράρει. Βλέπουμε την αυτοπεποίθηση που κερδίζει σιγά σιγά και είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης.

Αποφασίσουμε να προστατεύουμε κάποιους παίκτες μας. Αποφασίσαμε πως ο Κούντε ήταν σε πιο καλή κατάσταση για να αποδώσει. Αποφασίσουμε να ξεκουράσουμε τον Μαντί, τον Σωκράτη και τον Ελ Αραμπί.

Την αγάπη του κόσμου: Κάνω τη δουλειά μου και ελπίζω να ανταποκρίνομαι πάντα στις προσδοκίες του κόσμου μας. Κάνω το καλύτερο και ελπίζω αυτό που κάνουμε να αρέσει στους φιλάθλους μας.

@Photo credits: INTIME