Επικοινωνία Καρυπίδη-Αρβανίτη για το project του γηπέδου

Gazzetta team
Το project του νέου γηπέδου αποτέλεσε το βασικό αντικείμενο συζήτησης μεταξύ του Θόδωρου Καρυπίδη με τον πρόεδρο του ΑΣ Άρης, Λευτέρη Αρβανίτη.

Μετά τη συνάντηση του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ Άρης με τον Γιώργο Γεραπετρίτη, οι «κίτρινοι» κοινοποίησαν για πρώτη φορά τις σκέψεις τους για το γηπεδικό έχοντας καταλήξει στην απόφαση δημιουργίας όλων των προϋποθέσεων για την ανέγερση νέου γηπέδου στην περιοχή του αεροδρομίου και εγκαταλείποντας ένα άλλο σχέδιο που περιλάμβανε την ανάπλαση του «Κλ. Βικελίδης».

Για να τρέξει το συγκεκριμένο project θα πρέπει να υπάρξει άψογη συνεργασία μεταξύ της ΠΑΕ Άρης με τον ΑΣ, στην πραγματικότητα αυτή βρίσκεται σε εξέλιξη εδώ και αρκετούς μήνες ούτως ώστε να αποκτήσουν απόλυτη γνώση για όλες τις πτυχές του εγχειρήματος. Μάλιστα, σήμερα (6/9) υπήρξε επικοινωνία του Θόδωρου Καρυπίδη με τον Λευτέρη Αρβανίτη.

Στην ανακοίνωσή της, η ΠΑΕ Άρης σημείωσε ότι… «Τηλεφωνική επικοινωνία είχαν σήμερα το απόγευμα ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, Θεόδωρος Καρυπίδης, με τον πρόεδρο του Α.Σ., Λευτέρη Αρβανίτη. Οι δύο άνδρες συζήτησαν για τις τελευταίες εξελίξεις αναφορικά με το νέο γήπεδο του ΑΡΗ, μετά και τη σημερινή συνάντηση του κ. Καρυπίδη με τον Υπουργό Επικρατείας, Γιώργο Γεραπετρίτη. Οι κ.κ. Καρυπίδης και Αρβανίτης συμφώνησαν ότι πρόκειται για έργο πνοής, που θα συμβάλει στη συνολική αναβάθμιση του Συλλόγου μας και καθόρισαν από κοινού τα επόμενα βήματα που πρέπει να γίνουν. Η συμβολή του προέδρου του Α.Σ. στο πρότζεκτ του νέου γηπέδου υπήρξε καθοριστική από την πρώτη στιγμή που εκπονήθηκε, αφού με τις παρεμβάσεις του συνέβαλε, ώστε να δρομολογηθούν οι θετικές εξελίξεις».