Χωρίς εκπλήξεις η 11αδα του Άρη

Βασίλης Βλαχόπουλος
Χωρίς τον Μπρούνο Γκάμα θα αντιμετωπίσει (20:00) ο Άρης τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο φιλικής αναμέτρησης και με τον Άκη Μάντζιο να μην επιφυλάσσει εκπλήξεις στο αρχικό σχήμα.

Εκτός του Πορτογάλου επιθετικού ο οποίος πλέον προετοιμάζεται για την πρεμιέρα της Interwetten Superleague, ο Άκης Μάντζιος δεν έχει στη διάθεσή του τον τραυματία Αμπουμπακάρ Καμαρά καθώς επίσης και τον Γιάκουμπ Μπράμπετς, ενώ ο Μοχανάντ Άλι δεν έχει ενσωματωθεί ακόμη στην ομάδα. Ο Ντάνιελ Σούντγκρεν επίσης είναι εκτός λόγω των υποχρεώσεών του με την Εθνική Σουηδίας, ομοίως και ο Τζέιμς Τζέγκο. Εκτός είναι και ο Κώστας Μήτρογλου ο οποίος παραμένει σε στάδιο θεραπείας.

Σε ότι αφορά τις επιλογές του Άκη Μάντζιου, στην τετράδα της άμυνας βρίσκονται οι Σάκιτς, Μπεναλουάν, Φαμπιάνο και Λούμορ, ενώ Λούκας Σάσα και Μπαντού Ντιαγέ είναι τα δύο αμυντικά χαφ. Ο Φακούντο Μπερτόγλιο θα αγωνιστεί πίσω από τον Δημήτρη Μάνο ο οποίος είναι στην κορυφή της επίθεσης και στα άκρα οι Μαντσίνι, Ματέο Γκαρσία. Ο Ντένις είναι κάτω από τα δοκάρια.