Ο Φαμπιάνο μπαίνει στο μπλοκάκι του Μάντζιου

Βασίλης Βλαχόπουλος
Η συμμετοχή του Φαμπιάνο στο ομαδικό πρόγραμμα προπόνησης του Άρη τον βάζει στις επιλογές του Άκη Μάντζιου για τη φιλική αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό (3/9, 20:00).

Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός ταλαιπωρήθηκε από πρόβλημα τραυματισμού με συνέπεια να απουσιάσει από τον τελευταίο φιλικό αγώνα των «κίτρινων» απέναντι στη Λαμία. Σήμερα (1/9) συμμετείχε και ολοκλήρωση το κανονικό πρόγραμμα, πράγμα που σημαίνει ότι μπαίνει στο πλάνο του Άκη Μάντζιου κι ενδεχομένως να είναι στις πρώτες επιλογές του έμπειρου τεχνικού στο φιλικό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Σε αυτές ήδη βρίσκεται ο Μπρούνο Γκάμα ο οποίος έχασε σημαντικό μέρος της προετοιμασίας των τελευταίων τριών εβδομάδων.

Στο μεταξύ, η ΠΑΕ Άρης επικύρωσε τους δανεισμούς τριών ποδοσφαιριστών καθώς ανακοίνωσε ότι… «οι Κυριάκος Ασλανίδης και Κώστας Χατζηπιρπιρίδης παραχωρήθηκαν με τη μορφή δανεισμού στον Ολυμπιακό Βόλου μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, ενώ ο Παναγιώτης Τσαγκαλίδης παραχωρήθηκε στην Καλαμάτα –επίσης- με τη μορφή δανεισμού μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου».