Η ΠΑΕ Άρης αποχαιρέτησε τον Μπρούνο

Βασίλης Βλαχόπουλος
Ιδιαίτερα σύντομη αποδείχθηκε η καριέρα του Μπρούνο Φελίπε στον Άρη καθώς η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας και τον ευχαρίστησε για την προσφορά του.

Ουσιαστικά επρόκειτο για το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου καθώς η απόφαση για την αποδέσμευση του Μπρούνο Φελίπε πάρθηκε αρκετό καιρό πριν, ενώ μετά τον δεύτερο ευρωπαϊκό αγώνα με την Αστάνα, ξεπεράστηκαν και οι όποιοι ενδοιασμοί. Το διαζύγιο εκδόθηκε πιο εύκολα από τη στιγμή που ο Βραζιλιάνος μέσος βρήκε άλλη ομάδα (σ. σ. Σερίφ Τίρασπολ) για να συνεχίσει την καριέρα του κι έτσι ένα συμβόλαιο που έληγε το καλοκαίρι του 2023 λύθηκε με συνοπτικές διαδικασίες. «Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ευχαριστεί τον Βραζιλιάνο μέσο, Bruno Felipe και του εύχεται καλή επιτυχία στον επόμενο σταθμό της καριέρας του», έγραψε στην ανακοίνωση της η ΠΑΕ, ρίχνοντας και τυπικά τους τίτλους τέλους αυτής της (σύντομης) συνεργασίας.

Σε αγωνιστικό επίπεδο, η προπόνηση συνεχίστηκε με τα γνωστά προβλήματα απουσιών των Κώστα Μήτρογλου, Χουλιάν Κουέστα και με τον Μπρούνο Γκάμα να ανεβάζει ρυθμούς αλλά αυτό δεν είναι απαραιτήτως αρκετό για να του εξασφαλίσει χρόνο συμμετοχής στον φιλικό αγώνα (21/8, 20:30) με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Η απόφαση θα παρθεί αύριο (20/8) με τον Άκη Μάντζιο να έχει την προδιάθεση να μην ρισκάρει με τον Πορτογάλο.