Ξεπέρασαν τις 4.000 κάρτες τα διαρκείας του ΠΑΟΚ

Σταύρος Σουντουλίδης
Έσπασε και το φράγμα των 4.000 καρτών που έχουν διατεθεί μέχρι σήμερα από την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ σε κατόχους διαρκείας για την σεζόν 2021-22.

Ο κόσμος του ΠΑΟΚ ανυπομονεί για την επιστροφή του στις κερκίδες της Τούμπας και παρά τις όποιες δεσμεύσεις υπάρχουν, λόγω των μέτρων κατά του Covid-19, οι ανανεώσεις των διαρκείας συνεχίζονται σε καλούς ρυθμούς.

Η Παρασκευή έκλεισε με περισσότερες από 4.000 κάρτες να έχουν «φύγει» και να να έχουν καταλήξει σε κατόχους της σεζόν 2019-20, καθώς μέχρι τις 10/8 μπορούν να ανανεώσουν τη θέση τους και δεν πωλούνται νέα εισιτήρια διαρκείας.

Από τις 16.08.2021 και μετά όλες οι θέσεις που δεν ανανεώθηκαν, ελευθερώνονται και γίνονται διαθέσιμες προς πώληση στον κάθε ενδιαφερόμενο.

Παράλληλα, η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ προχώρησε σε μια σχετική ενημέρωση που αφορά τους φίλους του ΠΑΟΚ που θέλουν να παρακολουθήσουν τον αγώνα της Πέμπτης (12/8) κόντρα στη Μποέμιαν και θα αγοράσουν ηλεκτρονικά εισιτήριο διαρκείας.

Στην ανακοίνωση της αναφέρεται ότι:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημερώνει πως για την έγκαιρη εξυπηρέτηση των φιλάθλων μας που επιθυμούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα της Πέμπτης, όσοι αγοράσουν ηλεκτρονικά εισιτήριο διαρκείας σήμερα από τις 18:00, θα μπορούν να το παραλάβουν μόνο από τα εκδοτήρια της Τούμπας και όχι με παράδοση κούριερ, λόγω έλλειψης επαρκούς χρόνου παράδοσης.

Ως εκ τούτου, θα απενεργοποιηθεί η συγκεκριμένη δυνατότητα στο σύστημα ανανέωσης των εισιτηρίων.

Όσοι έχουν αγοράσει και παραγγείλει τις προηγούμενες μέρες το διαρκείας τους να παραδοθεί με κούριερ θα το λάβουν ως τη μέρα του αγώνα.

Για τυχόν αλλαγή στο σύστημα παραλαβής θα ενημερώσουμε με νέα ανακοίνωση τους φιλάθλους μας».