Άρης και Αρίμπας περιμένουν την ελευθέρας από την Οβιέδο

Βασίλης Βλαχόπουλος
Ο Αλεχάνδρο Αρίμπας έχει ζητήσει την αποδέσμευσή του από την Οβιέδο κι εφόσον εξασφαλίσει την ελευθερία του, αυτομάτως θα μπει στο τελικό στάδιο των συζητήσεων με τον Άρη.

Ο 32χρονος κεντρικός αμυντικός είναι στην κορυφή της λίστας του Άρη εδώ και τουλάχιστον ένα μήνα, αλλά οι δυσκολίες που παρουσίασε η περίπτωσή του είχε οδηγήσει τους «κίτρινους» στο σημείο ενασχόλησης και με άλλες περιπτώσεις. Από τη στιγμή που δεν κατάφεραν να προσεγγίσουν κάποιον εκ των Τουρκμέν, Λέμος ή άλλων κεντρικών αμυντικών με τους οποίους συζήτησαν, επανήλθαν στην περίπτωση του Αλεχάντρο Αρίμπας. Παράλληλα, δημιουργήθηκαν ρεαλιστικές πιθανότητες αποδέσμευσής το παίκτη από την Οβιέδο – με την οποία έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2022 – κι έτσι ο Άρης μπήκε σε διαδικασία επαφών μαζί του οι οποίες μάλιστα βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο.

Για την ακρίβεια, η δέσμευση της πλευράς του παίκτη προβλέπει την εξασφάλιση της ελευθερίας του από την Οβιέδο το αργότερο μέχρι τις 20 του μήνα. Για τον ίδιο λόγο ο Αρίμπας μικρή προθεσμία από τους «κίτρινους». Μήνυμα αποδέσμευσης του Ισπανού στόπερ μπορεί να αποτελεί και η προσθήκη του 26χρονου κεντρικού αμυντικού, Ντέιβιντ Κόστας, στο ρόστερ της Οβιέδο καθώς ο ισπανικός Τύπος θεωρεί ότι η συγκεκριμένη μεταγραφική κίνηση ουσιαστικά ανοίγει τον δρόμο της αποχώρησης στον Αρίμπας.