Πέταξε για Ντίσελντορφ ο Παναθηναϊκός στην επιστροφή του PLC (pics)

Νίκος Αθανασίου
Η αποστολή του Τριφυλλιού αναχώρησε το πρωί της Κυριακής για το Ντίσελντορφ, εκεί από όπου οδικώς θα φτάσει στο Χορστ. Νέα μέτρα ισχύουν από σήμερα στην Γερμανία.

ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ: ΝΙΚΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

Για το Ντίσελντορφ, εκεί από όπου θα φύγει οδικώς για το Χορστ της Ολλανδίας, περίπου 45 χιλιομέτρα μακριά, πέταξε το πρωί της Κυριακής(9.25) ο Παναθηναϊκός. Η αποστολή του Τριφυλλιού θα παραμείνει δύο εβδομάδες στην χώρα της τουλίπας για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και θα δώσει τρία φιλικά. Στις 25 με την Αλκμάαρ στο προπονητικό της κέντρο, στις 31 με την Φένλο στην έδρα της και ακόμη ένα πιθανότατα στις 22, όπου ο αντίπαλος θα προκύψει τις επόμενες ώρες.

Οι πράσινοι από την στιγμή που είχαν ως πρώτο προορισμό την Γερμανία, ᾽᾽έπεσαν᾽᾽ πάνω στην αλλαγή των μέτρων που όρισε η γερμανική κυβέρνηση από το πρωί της Κυριακής για τους ταξιδιώτες από την Ελλάδα.

Η χώρα μας λόγω των αυξημένων κρουσμάτων μπήκε στην τρίτη κατηγορία επικινδυνότητας από τους Γερμανούς, άρα κάθε μέλος της αποστολής θα έπρεπε να συμπληρώσει το PLC, μία ειδική ατομική φόρμα, όπου αναφέρονται όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι αρχές σχετικά με τον Covid19 και τον ταξιδιώτη.

«Για κάθε ανάγκη μετακίνησης η Avance έχει την λύση μέσα από τον πλήρη και υπερσύγχρονο στόλο της»!

Στην Ολλανδία για την ώρα τα μέτρα είναι πιο χαλαρά παρότι και εκεί, όπως και στην Ελλάδα, υπάρχει έκρηξη κρουσμάτων.

Πριν την αναχώρηση οι παίκτες έσπασαν σε παρέες ενώ οι περισσότεροι προτίμησαν να πιουν ένα καφεδάκι, όπως φυσικά και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς με το επιτελείο του. Εξαίρεση οι Βιγιαφάνιες και Σάντσες με το... κλασσικό τσάι Μάτε, όπου φρόντισαν να εφοδιαστούν με όλα τα απαιτούμενα εξαρτήματα χρήσης.

Αρκετά μοναχικός ο Γιουνούς Σανκαρέ που προτίμησε να καθίσει μόνος του καθόλη την διάρκεια της αναμονής.