Αδιάθετος ο Μήτρογλου, γίνεται μπαμπάς ο Μπρούνο

Βασίλης Βλαχόπουλος
Με απουσίες συνέχισε την προετοιμασία του ο Άρης στα 3-5 Πηγάδια καθώς στο σημερινό (24/6) πρόγραμμα δεν συμμετείχαν οι Κώστας Μήτρογλου, Μπρούνο Φελίπε.

Αυτές οι απουσίες ήρθαν να προστεθούν σ’ αυτές των Λούκας Σάσα, Τζέιμς Τζέγκο και Λίντσεϊ Ροζ καθώς ο πρώτος δεν έχει ενσωματωθεί στην αποστολή ενώ οι άλλοι δύο ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα. «Ο Κώστας Μήτρογλου, λόγω μιας ελαφριάς ίωσης, δεν συμμετείχε στο πρόγραμμα, ενώ ο Μπρούνο Φελίπε, που αναχώρησε με άδεια -για οικογενειακούς λόγους- για την Αθήνα (αύριο γεννάει η γυναίκα του), δεν προπονήθηκε το απόγευμα. Σε ό,τι αφορά τους Τζέιμς Τζέγκο και Λίντσεϊ Ρόουζ, αμφότεροι συνέχισαν να ανεβάζουν ρυθμό», ανέφερε η ΠΑΕ Άρης στην ενημέρωσή της.

Παράλληλα ανακοίνωσε το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων (θα μεταδοθούν από τα κανάλια Novasports). Για την ακρίβεια οι «κίτρινοι» θα αντιμετωπίσουν τους Ερυθρό Αστέρα (01/07, 18:00 ) στην πόλη Σοσό, τη Γαλατάσαραϊ (03/07, 18:30) στο Ρίζτινγκ και τη Λοκομοτίβ Μόσχας (07/07, 19:00) στο Μπαντ Μπλουμάου.

Η ΠΑΕ Άρης σημείωσε επίσης ότι… «η οργάνωση της προετοιμασίας του ΑΡΗ στην Αυστρία και ο προγραμματισμός των τριών φιλικών παιχνιδιών με υψηλού επιπέδου αντιπάλους έγινε σε συνεργασία με την εταιρεία I.F.C.S. (International Football Camps Styria). Η I.F.C.S. εξιδεικεύεται στην οργάνωση προετοιμασιών και φιλικών ανά την Ευρώπη από το 1996 και δεν είναι τυχαίο που την εμπιστεύονται club, όπως η Real Madrid, η A.S. Roma, η Paris Saint Zermen, η Arsenal, η εθνική Αγγλίας.

Η I.F.C.S., που εδρεύει στην Αυστρία, έχει οργανώσει περισσότερα από 600 βασικά στάδια προετοιμασίας και προσφέρει μοναδικές και ποιοτικές υπηρεσίες σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις».

Όπως συμβαίνει σε καθημερινή βάση, έτσι και σήμερα (24/6) περιμετρικά του γηπέδου στο οποίο προπονείται η ομάδα του Άρη βρέθηκαν φίλαθλοι της ομάδας.