Βόλος: Φιλικό με τον ΠΑΟΚ στις 9 Ιουλίου στην Τούμπα

Gazzetta team
Η ομάδα του Βόλου με ανακοίνωσή της, γνωστοποίησε ότι το πρώτο φιλικό προετοιμασίας της, ενόψει της νέας σεζόν, θα το δώσει με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα στις 9 Ιουλίου.

Στον Βόλο συνεχίζεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός, με την ομάδα της Μαγνησίας να θέλει να είναι έτοιμη μέχρι τις 30 Ιουνίου όταν θα ξεκινήσει και η προετοιμασία της νέας σεζόν.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Βόλος, γνωστοποίησε ότι το πρώτο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας θα το δώσει απέναντι στον ΠΑΟΚ στις 9 Ιουλίου, στην Τούμπα (19:30).

Τρεις ημέρες μετά το ματς με τον «Δικέφαλο του Βορρά», η αποστολή του Βόλου θα αναχωρήσει για την Ολλανδία όπου θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Οπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση:

«Τον ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει ο Βόλος στις 9 Ιουλίου στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στην Τούμπα στις 7.30 μ.μ.

Θυμίζουμε ότι η έναρξη της προετοιμασίας του Βόλου είναι προγραμματισμένη για τις 30 Ιουνίου, ενώ στις 4 Ιουλίου η αποστολή θα μεταβεί στην Πορταριά για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας.

Στις 9/7 θα διεξαχθεί το φιλικό με τον ΠΑΟΚ, ενώ τρεις ημέρες αργότερα η αποστολή του Βόλου θα αναχωρήσει για την Ολλανδία όπου θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας».