Νίκη Βόλου - Παναθηναϊκός Β' 0-0: Δεν μπόρεσαν να λυγίσουν τους «πράσινους» οι Βολιώτες

Newsroom
Η Νίκη Βόλου δεν μπόρεσε να επανέλθει στις νίκες κόντρα στον Παναθηναϊκό Β', αφού οι Βολιώτες έμειναν στο 0-0 με το «τριφύλλι» για την 15η αγωνιστική της Superleague 2.

Νίκη Βόλου και Παναθηναϊκός έμειναν στο «φτωχό» 0-0 στο Δημοτικό Στάδιο Νέαπολης Βόλου, με την ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου να έχει καλύτερη εικόνα, αλλά να μην καταφέρνει να φτάσει στο τρίποντο, επιστρέφοντας στις νίκες, μετά την ήττα από τον Πανσερραϊκό την περασμένη αγωνιστική.

Η ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου ήταν εκείνης που μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι δημιουρώντας δύο καλές φάσεις μέσα στο πρώτο πεντάλεπτο με τους Τσουκαλά και Γαβριηλίδη να σουτάρουν αμφότεροι άουτ. Ο Παναθηναϊκός απείλησε πρώτη φορά στο 6ο λεπτό με το σουτ του Ταβάρες από το ημικύκλιο της περιοχής, το οποίο απόκρουσε ο Μπάγιτς. Κάπως έτσι κύλησε όλο το πρώτος μέρος με την Νίκη Βόλου να έχει την πρωτοβουλία και να κάνει φάσεις και τους «πράσινους» να ψάχνουν μέσω αντεπιθέσεων τις στιγμές τους, χωρίς κανένας όμως από τους δύο να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Στο δεύτερο μέρος η πρώτη καλή ευκαιρία ήταν για τη Νίκη Βόλου, που είχε και σ' αυτό το 45λεπτο την πρωτοβουλία των κινήσεων, όταν η μπάλα στρώθηκε στον Κρητικό από το κόρνερ του Κάσσου κι εκείνος την έστειλε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Μαργκονό στο 56ο λεπτό. Τέσσερα λεπτά αργότερα η Νίκη είχε νέα διπλή ευκαιρία με τους Γαβριηλίδη και Κάσσο να μην μπορούν να την στείλουν στα δίχτυα, αφού το σουτ του πρώτου σταμάτησε στον Προδρομίτη και του δεύτερου στον Μαργκονό.

Η πρώτη φάση του Παναθηναϊκού άργησε να έρθει (74'), αλλά ήταν η μεγαλύτερο του δευτέρου ημιχρόνου, όταν ο Σερπέζης βγήκε σε τετ α τετ απέναντι στον Μπάγιτς, αλλά έστειλε την μπάλα άουτ. Πέντε λεπτά αργότερα η νίκη απείλησε μ' ένα σουτ του Γαβριηλίδη, αλλά ο Μαργκονό μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια.

Η τελευταία προσπάθεια των Βολιωτών ήταν στο 90+1', όταν ο Κυριακίδης σούταρε, αλλά έστειλε την μπάλα άουτ. Κάπως έτσι το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με το σκορ στο 0-0, με τις δύο ομάδες να επιστρέφουν στα θετικά αποτελέσματα, αλλά όχι και στις νίκες.

Ενδεκάδες:

Νίκη Βόλου (πρ. Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Μπάγιτς, Αναστασίου, Κάσσος, Ανδρέου, Γρομητσάρης, Τσουκαλάς (66' Ολαϊσόλα), Γαβριηλίδης, Κυριακίδης, Κρητικός, Μιράντα, Σιάφα (72' Ροχάνο).

Παναθηναϊκός Β' (πρ. Σωτήρης Αντωνίου): Μαργκονό, Σερπέζης, Σιδερής, Μαρτίνης, Φουρτάδο, Κυριόπουλος (46' Τουρκοχωρίτης), Κρυπαράκος (70' Τερεζίου), Προδρομίτης, Ταβάρες (87' Αντωνίου), Μπιλάλ (66' Αγκοστίνιο), Καράμπας (70' Αθανασακόπουλος).