Καλαμάτα-Ηρόδοτος 2-0: Πρεμιέρα στο... σβηστό για τη «μαύρη θύελλα»

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Η Καλαμάτα είχε εύκολη πρεμιέρα απέναντι στον Ηρόδοτο του οποίου και επικράτησε με 2-0. Εχασαν πέναλτι οι γηπεδούχοι ενώ είχαν και δοκάρι.

Με νίκη ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο φετινό πρωτάθλημα της Super League 2 η Καλαμάτα, επικρατώντας με του Ηρόδοτου με 2-0.

Στο 35′ ο Κωνσταντινόπουλος κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή από τον Κριεζίου. Ο Βασιλόγιαννης το εκτέλεσε αλλά ο Κρόστα έπεσε σωστά και δεν επέτρεψε να μεγαλώσει ο δείκτης του σκορ.

Μόλις στο 18' ο Πασάς με σουτ άνοιξε το σουτ κι αυτό ήταν το σκορ ημιχρόνου. Οι παίκτες του Νίκου Αναστόπουλου ήταν καλύτεροι και στο 59' έκαναν το 2-0 με τον Ρόβα να ευστοχεί στο σουτ του. Οι γηπεδούχοι συνέχιζαν να πιέζουν για να πετύχουν κι άλλο γκολ. Αυτό, μάλιστα, παραλίγο να γίνει στο 70′, όταν ο Μπόρχες έκανε το σουτ εκτός περιοχής με την μπάλα ωστόσο να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι.

Μέχρι το τέλος δεν άλλαξε τίποτα κι έτσι η Καλαμάτα, που έκανε διαχείριση στα τελευταία λεπτά, έφτασε σε μια άνετη νίκη και ετοιμάζεται πλέον για το ματς με τον Ολυμπιακό Β'.

Οι συνθέσεις:

Καλαμάτα (Αναστόπουλος): Ταΐρης, Μαβινγκά (80′ Καραγκούνης), Κωνσταντινόπουλος, Λουπάνο, Μπακαγιόκο, Παπατόλιος (80′ Ματέους), Αναστασόπουλος (53′ Μπενίτεζ), Μπόρχες (80′ Τριανταφυλλάκης), Ρόβας, Βασιλόγιαννης (67′ Αρναρέλλης), Πασάς.

Ηρόδοτος (Πλουσής): Κρόστα, Κριεζίου, Γρηγορόπουλος (79′ Γκίνη), Σαρρής (42′ λ.τ Ζιώγας), Μακρυδάκης, Μασάδο (79′ Μπράβο), Σουρνάκης, Βρεττός (67′ Πλιάτσικας), Χαλκιαδάκης, Φράγκος, Φαλκάο (79′ Γαλεάδης).