Επισκοπή - Παναθηναϊκός Β' 3-2: Έκλεισε τη σεζόν με ήττα το «τριφύλλι»

Ο Παναθηναϊκός Β' παρόλο που προηγήθηκε με 2-0 κόντρα στην Επισκοπή στην Κρήτη, έχασε με 3-2 στις καθυστερήσεις και έκλεισε τη σεζόν με ακόμα μια ήττα.

Mε ήττα ολοκλήρωσε τη σεζόν ο Παναθηναϊός Β', καθώς έχασε από την εξίσου αδιάφορη Επισκοπή στο Ρέθυμνο με 3-2, παρόλο που είχε προηγηθεί από το πρώτο μέρος με 2-0. Οι Κρητικοί τερμάτισαν στην έβδομη θέση του Νότιου ομίλου της Super League 2, ενώ οι νεαροί «πράσινοι» έμειναν στη 14η, όμως όπως όλες οι Β' ομάδες δεν μπορεί να υποβιβαστεί ή να προβιβαστεί και συνεπώς στη Γ' Εθνική έπεσε ο 13ος Αστέρας Βλαχιώτη.

H oμάδα του Χαβιέρ Βάθκεθ προηγήθηκε μόλις στο 10' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ανδρέα Αθανασακόπουλου και στο 35' ο Φρόκου με σουτ έδωσε «αέρα» δύο τερμάτων στον Παναθηναϊκό Β'. Οι γηπεδούχοι ανέτρεψαν το παιχνίδι με τρία γκολ μέσα σε ένα... πεντάλεπτο στην τελική «ευθεία» του ματς. Στο 87' ο Πολυχρόνη μείωσε το σκορ, στο 89' ο Θαρκίσιο ισοφάρισε το ματς και στο 90+2' ο Σουμπασάκης διαμόρφωσε το τελικό 3-2 και «υπέγραψε» την ολική ανατροπή.

Η δεύτερη ομάδα του «τριφυλλιού» τελείωσε την πρώτη της χρονιά με αρνητικό σερί οκτώ αγωνιστικών (έξι ήττες - δυο ισοπαλίες), με εξαίρεση τη νίκη άνευ αγώνος με την ουραγό Ρόδο, ενώ η τελευταία νίκη των «πράσινων» ήταν στις 19 Μαρτίου κόντρα στον Διαγόρα Ρόδου. Ο Παναθηναϊκός Β' σε 32 ματς στον Νότιο όμιλο της Super League 2 μέτρησε εννέα νίκες, επτά ισοπαλίες και 16 ήττες, ενώ είχε συντελεστή τερμάτων 30-40.

Επισκοπή (Βέλιτς): Ανδρικόπουλος, Τασιούλης, Ανδρικόπουλος, Γκονζάλβες, Τριντάντε, Εμπόι, Πολυχρόνης, Σουμπασάκης, Σκόνδρας, Νταρζίσιο, Νοικοκυράκης.

Παναθηναϊκός Β (Βάθκεθ): Σουρδής, Θεοχάρης, Αθανασακόπουλος, Αντωνίου, Ρόμπι, Καρβούνης (67′ Κούτσιας), Μαρτίνης (67′ Σαρδέλης), Αλμπάνης, Φρόκου, Μπιλάλ, Ηλιάδης.

@Photo credits: INTIME