Κηφισιά-Παναθηναϊκός B' : 2-0

Νίκος Αθανασίου
Με δύο γκολ στο πρώτο ημίωρο, η Κηφισιά... καθάρισε τον Παναθηναϊκό Β', ο οποίος είχε σημαντικές ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο για να μειώσει το σκορ.

Ξεκίνημα με το δεξί στο πρωτάθλημα της SL2 για την Κηφισιά, η οποία επιβλήθηκε 2-0 του Παναθηναϊκού Β' στο γήπεδο της Καισαριανής. Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και κατάφεραν στο 26᾽ να έχουν βάλει ισχυρά θεμέλια νίκης. Ο Σωτηράκος στο 9᾽ άνοιξε το σκορ με προσπάθεια από τα αριστερά και στο 26᾽ο Οικονομίδης μετά από λάθος πάσα του Ρόμπι, πάτησε περιοχή και πέτυχε το δεύτερο γκολ της ομάδας του.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η εικόνα της αναμέτρησης άλλαξε, με το Τριφύλλι να ανεβάζει την απόδοσή του, να δημιουργεί ευκαιρίες και να απειλεί την εστία της Κηφισιάς. Στο 52᾽ ο Μαραθωνίτης σημάδεψε το δοκάρι της Κηφισιάς ενώ στο 69᾽ ο Βαγιαννίδης αρχικά και στην συνέχεια ο Σιδεράς δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Μιχελή που με εξαιρετικές επεμβάσεις κράτησε το μηδέν. Ο Σέχου στο 79´με σουτ που πέρασε λίγο άουτ, είχε την τελευταία καλή στιγμή στο ματς για το σύνολο του Γιάννη Βονόρτα.

ΚΗΦΙΣΙΑ: Μιχελής, Πριόνας, Σωτηράκος, Αρτυματάς, Γκότοβος (34' Παπασσάβας), Οικονομίδης (88' Μικριτσιάν), Ντοριβάλ, Καλλέργης (68’ Καραγκούνης), Πρίτσας (34' Παυλάκης), Τέτεϊ, Κρητικός

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Β: Χριστογεώργος, Βαγιαννίδης, Ρόμπι (46' Αντωνίου), Σιδεράς, Μαρτίνης, Θεοχάρης (88' Καρβούνης), Αθανασακόπουλος, Ηλιάδης (62' Σαρδέλης), Μαραθωνίτης (77' Τουρκοχωρίτης) Τσιριγώτης (77' Σεχου), Ενγκμπακοτό.