Άρης: Οι Ελβετοί αφήνουν ανοιχτό το σενάριο πώλησης του Μαζικού στη Σερβέτ

Πρόσφατα ο Άρης απέρριψε πρόταση της Σερβέτ για την πώληση του Μπράντλεϊ Μαζικού αλλά κατά τους Ελβετούς δεν έχουν τερματίσει οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών.

Η Σερβέτ ετοιμάζεται να μετουσιώσει τη φετινή εντυπωσιακή πορεία της με την εξασφάλιση της συμμετοχής της στα προκριματικά του Champions League καθώς αυτό θα καταφέρει σε περίπτωση νίκης επί της Λουκέρνης. Η ευρωπαϊκή προοπτική παράλληλα με τα έσοδα που πρόκειται να εξασφαλίσει – είτε στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση είτε στις υποδεέστερες – την έχουν οδηγήσει στην απόφαση περαιτέρω επένδυσης και ο Μπράντλεϊ Μαζικού είναι από τους ποδοσφαιριστές που θέλει να αποκτήσει.

Ο Άρης απέρριψε την πρώτη πρόταση των Ελβετών για την αγορά των δικαιωμάτων του Κογκολέζου αριστερού οπισθοφύλακα, σύμφωνα όμως με την ιστοσελίδα «4-4-2.com», οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών είναι σε εξέλιξη καθώς… «ο Μαζικού πιέζει γι’ αυτή τη μεταγραφή», όπως αναφέρει. Είναι ευνόητο ότι για να φτάσει μια ομάδα στο σημείο κατάθεσης πρότασης για την αγορά ποδοσφαιριστή, πρωτίστως έχει συζητήσει μαζί του κι έχει βρει σημείο επαφής, οπότε το ενδεχόμενο κατάθεσης βελτιωμένης πρότασης συγκεντρώνει και τις περισσότερες πιθανότητες.