Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (26/05) στο Gazzetta

Newsroom
Η δήλωση του Μελισσανίδη με την οποία διέψευσε την αποχώρησή του από την ΑΕΚ, οι προπονητές του Ολυμπιακού και ο φορ στον Άρη στα σημερινά πρωτοσέλιδα του αθλητικού τύπου.

Το «δεν φεύγω» του Μελισσανίδη και η προπονητολογία στον Ολυμπιακό

Sport Day: «Φεύγατε από μπρος», επιστρέφει ο Ολυμπιακός. Παρουσιάστηκαν χθες και πωλούνται από σήμερα τα νέα εισιτήρια διαρκείας (2023-2024) του Ολυμπιακού που... δανείστηκαν για σλόγκαν στίχους από τον πρώτο ύμνο. Καραπαπάς: «Αιμοδότης τίτλων ο Μαρινάκης».

Live Sport: «Δεν φεύγω από την ΑΕΚ». Με απάντηση-καταπέλτη ο «Τίγρης» βάζει τέλος στη φημολογία μηνών ότι πουλάει την ΠΑΕ ΑΕΚ. «Όποιοι διαδίδουν αυτές τις ανοησίες δεν ξέρουν τι τους γίνεται».

Φως των Σπορ: Η δύναμη του ποδοσφαίρου. Ο Ολυμπιακός στο πλευρό των ασυνόδευτων παιδιών. Επιστροφή και φουλ για πρωτάθλημα. Η επάνοδος του Ολυμπιακού στην ελληνική πραγματικότητα συνοδεύτηκε από μία εύκολη νίκη επί του ΠΑΟΚ στην Πυλαία με 97-77. Λάκης Νικολάου: «Η ΑΕΚ είναι ομάδα του συναισθήματος».

Κόκκινος Πρωταθλητής: Καραμπόλες με 4 προπονητές ενώ περιμένουν οι Αργεντινοί (Μαρτίνο, Κρέσπο)...Στην ευθεία Μαρθελίνο, Μπορδαλάς, Ιραόλα, Κίκε Σετιέν. Σε κατάσταση αναμονής ο Κορδόν αναφορικά με την έκβαση των διεργασιών για τους πάγκους διάφορων ισπανικών ομάδων. Στη Μαδρίτη λένε ότι δεν έχει βγάλει από τη λίστα και τους Φλόρες, Γκαρθία.

Πρώτος στόχος ο φορ για τον Άρη, τα έψαλαν οι οπαδοί στην ομάδα του ΠΑΟΚ

Ώρα των Σπορ: Γκρεμίστηκαν τα τείχη για τους νταμπλούχους. Ασύλληπτη λατρεία με χιλιάδες «Ενωσίτες» να αποθεώνουν την καλύτερη ομάδα της Ελλάδας, στις 5 τα ξημερώματα στα διόδια των Αφιδνών, αλλά και νωρίτερα σε όλη τη διαδρομή! Μποτιλιάρισμα χιλιομέτρων στην Εθνική οδό από εκατοντάδες αμάξια οπαδών της ΑΕΚ.

Metrosport: Αλλάξτε ρότα... αλλιώς έρχεται γολγοθάς και μία πολύ δύσκολη σεζόν. Όχι άλλα λάθη στον σχεδιασμό της ομάδας. Σε πρώτο πλάνο ο φορ. Αναγκαία η ενίσχυση της επιθετικής γραμμής ανεξάρτητα από τις συζητήσεις με τον Γκρέι.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ