Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (18/05) στο Gazzetta

Newsroom
Τα πρώτα ονόματα για τις μεταγραφές του Παναθηναϊκού, οι υποψήφιοι του Ολυμπιακού για προπονητή και τεχνικό διευθυντή και η ΑΕΚ που έκατσε στο τραπέζι για Πινέδα στα σημερινά πρωτοσέλιδα του αθλητικού τύπου.

Γιαννούλης, Λιγκρ και Ζέκα για Παναθηναϊκό, Ζόρζε για Ολυμπιακό

Sport Day: Γιαννούλης στο... κάδρο. Σε πρώτο πλάνο για το αριστερό άκρο της άμυνας ο διεθνής μπακ της Νόριτς, την ώρα που ο Μλαντένοβιτς της Λέγκια... χάνει πόντους. Κρίσιμες αποφάσεις. Ο Κορδόν και η εμπλοκή του σε σενάρια με Μπαρτσελόνα και Άστον Βίλα, ο Φουρνιέ και οι άλλες λύσεις, οι φήμες για Ζόρζε.

Live Sport: Λινγκρ, Ζέκα, ενίσχυση και Βοτανικός. Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ενέκρινε τη χρηματοδότηση (115 εκατ. ευρώ) του «παλατιού», ο ΠΑΟ «τρέχει» ταυτόχρονα τις μεταγραφές του. Αρτούρ Ζόρζε. Στα ραντάρ του Ολυμπιακού για τον πάγκο ο Πορτογάλος προπονητής που έχει εκπληκτική πορεία με την Μπράγκα. Στο τραπέζι για Πινέδα η ΑΕΚ.

Φως των Σπορ: Πήγε στο Κάουνας να το πάρει ο Ολυμπιακός. Η μάχη συνεχίζεται. Ο Ολυμπιακός νίκησε την ΑΕΚ με 26-24 στην Ηλιούπολη και ισοφάρισε σε 1-1 την σειρά στους τελικούς του χάντμπολ. Αντώνης Αντωνίου: «Και το ποδόσφαιρο πολιτισμός είναι».

Κόκκινος Πρωταθλητής: Ο ΜακΚίσικ «σφήνα» στην καρδιά της Μονακό. Η ώρα του Σακίλ! Η εντολή του Μπαρτζώκα στον ΜακΚίσικ να «τρυπήσει» την άμυνα των Γάλλων με το κάθετο παιχνίδι του. Γιατί τα αθλητικά προσόντα του Αμερικανού γκαρντ θα είναι πολύτιμα απέναντι στην Μονακό.

Η συγκέντρωση της ΑΕΚ για το Κύπελλο και η «παρωδία» στις εξέδρες του τελικού του Κυπέλλου

Ώρα των Σπορ: Τώρα έχουμε Κύπελλο!. Απόλυτη συγκέντρωση στον τελικό, το μήνυμα του Αλμέιδα στους ποδοσφαιριστές στο ξεκίνημα της προετοιμασίας. Στο ξενοδοχείο η αποστολής της ΑΕΚ, δύο μέρες πριν από το ματς με τον ΠΑΟΚ στον Βόλο.

Metrosport: Πιάσαμε πάτο! Η γιορτή έγινε παρωδία. Οριστικό: Με 110 διαπιστεύσεις (για ΕΠΟ, χορηγούς, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ), 150 δημοσιογράφους και... 3.000 αστυνομικούς ο τελικός του Κυπέλλου. Εξοικονομώ στον Άρη με ολικό λίφτινγκ στην επίθεση.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ