Άρης: Οι Βούλγαροι γράφουν για «τσεκ» του Άρη στους Σούντμπεργκ, Ουέλτον

Σύμφωνα με βουλγαρικά media δύο βασικοί ποδοσφαιριστές της Λέφσκι Σόφιας «τσεκάρονται» από τον Άρη και πρόκειται για τον 26χρονο στόπερ Νόα Σούντμπεργκ και τον 25χρονο Βραζιλιάνο winger Ουέλτον.

Στο δημοσίευμα της ιστοσελίδας «temasport» αναφέρεται μάλιστα ότι ο Άρης δεν τσεκάρει απλά τους δύο ποδοσφαιριστές αλλά άνθρωπος των «κίτρινων», φωτογραφίζει τον τεχνικό διευθυντή της ΠΑΕ Ρόμπερτ Παλίκουτσα βρέθηκε πρόσφατα στη Βουλγαρία με σκοπό να αποκτήσει ξεκάθαρη εικόνα για το επίπεδο των ποδοσφαιριστών.

Ο 25χρονος Ουέλτον αγωνίζεται στη Λέφσκι Σόφιας από τη σεζόν 2021-22, παίζει κυρίως στο αριστερό άκρο της επίθεσης και με τη φανέλα της βουλγαρικής ομάδας έχει 49 συμμετοχές με οκτώ γκολ και τέσσερις ασίστ. Προέρχεται δε από τα τμήματα υποδομής της Μποταφόγκο.

Ο 27χρονος Νοά Σονκό Σούντμπεργκ (φωτο) γεννήθηκε στην Γκάμπια αλλά μεγάλωσε στη Σουηδία και μάλιστα έχει περάσει από τις μικρές εθνικές ομάδες της Σουηδίας πριν τελικώς καταλήξει στα χρώματα της Γκάμπια. Ο Σούντμπεργκ αγωνίζεται στο κέντρο της άμυνας, αποκτήθηκε στα μέσα της σεζόν 2021-22 από τη Λέφσκι Σόφιας της οποίας τη φανέλα έχει φορέσει σε 45 αγώνες. Προηγήθηκαν τα 4.5 χρόνια στην Έστερσουντ (107 αγώνες, 6 γκολ), ενώ ποδοσφαιριστών ανδρώθηκε στη Σόλνα.