Ζήκος: «Περήφανοι για την ΑΕΚ, όποιος και να κατακτήσει τον τίτλο θα το αξίζει»

Newsroom
Ο Άκης Ζήκος τόνισε πως ήδη η σεζόν της ΑΕΚ έχει γεμίσει με περηφάνια τον κόσμο της, ενώ υπογράμμισε ότι όποιος και να κατακτήσει τον τίτλο θα το αξίζει.

Ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ, Άκης Ζήκος με ανάρτησή του στο Instagram σχολίασε επίσης ότι η Ένωση ήταν ανώτερη στο ντέρμπι της Λεωφόρου, αλλά ο Παναθηναϊκός απέδειξε πως διαθέτει μια σοβαρή και στιβαρή ομάδα.

Στην ανάρτησή του ο Άκης Ζήκος έγραψε:

«Το πιο αξιοπρεπές, αξιοκρατικό κ glamorous ντέρμπι-ματς-ελληνικού πρωταθλήματος. Το αποτέλεσμα λίγη σημασία έχει, μπροστά στη δόξα της κανονικότητας που κ οι δυο ομάδες-οι οπαδοί-οι πάντες, μας προσέφεραν. Η ΑΕΚ ήταν καλύτερη κ θα μπορούσε να κερδίσει, ο Παναθηναϊκός απέδειξε πόσο σοβαρή κ στιβαρή ομάδα είναι. Οποίος κ να κερδίσει τελικά το πρωτάθλημα αυτό, θα το αξίζει κ θα είναι κ σωστό κ δίκαιο για διαφορετικούς λόγους για τη κάθε μια ομάδα!

Για εμάς, που υποστηρίζουμε την ΑΕΚ, το πρωτάθλημα είναι στόχος, όχι αυτοσκοπός. Η υπερηφάνεια γι αυτό που εκφράζει η ομάδα όμως είναι κ σκοπός κ στόχος! Κ είμαστε πολύ περήφανοι γι αυτό….. ήδη!!!!».

@Photo credits: INTIME