ΑΕΚ: Μπήκε και ο Σιντιμπέ, ετοιμοπόλεμοι όσοι ταλαιπωρήθηκαν από ιώσεις

Δημήτρης Βέργος
Θετικά νέα από την προπόνηση της Δευτέρας για τον Αλμέιδα στην ΑΕΚ καθώς ο Σιντιμπέ μπήκε ξανά σε κανονικό πρόγραμμα. Ετοιμοπόλεμοι δείχνουν όσοι ταλαιπωρήθηκαν από ιώσεις, εκτός έμεινε ο Ρότα.

Μετά τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν οι παίκτες της ΑΕΚ στο ντέρμπι της Λεωφόρου, λαμβάνοντας υπόψιν και τα προβλήματα με τις ιώσεις που «χτύπησαν» την αποστολή, οι κιτρινόμαυροι πήγαν στα Σπάτα τη Δευτέρα για αποθεραπεία καθώς χρόνος δεν υπάρχει καθώς ακολουθεί την Τετάρτη το ντέρμπι στην OPAP Arena με τον Ολυμπιακό. Με την Ένωση πλέον να στοχεύει στη νίκη για να συνεχίσει τη μάχη της στην κορυφή για την κατάκτηση του τίτλου στις τρεις αγωνιστικές που απομένουν.

Το θετικό νέο που προέκυψε για τον Ματίας Αλμέιδα ήταν η επιστροφή του Σιντιμπέ σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων. Μετά από βδομάδες λόγω της θλάσης που είχε υποστεί ο Γάλλος δεξιός μπακ στο ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα είναι ξανά έτοιμος, καθώς προπονήθηκε κανονικά τη Δευτέρα. Κάτι που σημαίνει πως τίθεται ξανά στη διάθεση του «Πελάδο» προλαβαίνοντας τα τελευταία ματς της σεζόν.

Από την άλλη ο Ρότα, ο οποίος πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, δεν πήγε όπως ήταν λογικό στα Σπάτα. Αύριο θα φανούν περισσότερα για την κατάστασή του, ωστόσο η συμμετοχή του στο ματς με τον Ολυμπιακό φαντάζει δύσκολη αυτή τη στιγμή.

Τα καλά επίσης για την ΑΕΚ και τον Αλμέιδα είναι ότι από το ματς της Λεωφόρου δεν υπήρξε κάποιο πρόβλημα τραυματισμού. Όπως επίσης και το γεγονός ότι από τους παίκτες που ταλαιπωρήθηκαν από ίωση, όπως ο Αμραμπατ, ο Σιμάνσκι, ο Πινέδα και ο Μάνταλος δεν φαίνεται κάποιος να νιώθει ότι δεν μπορεί να αγωνιστεί για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και τη δεδομένη στιγμή όλοι τους είναι ετοιμοπόλεμοι για το ματς της Τετάρτης στη Νέα Φιλαδέλφεια. Τα πάντα φυσικά θα ξεκαθαρίσουν και στην προπόνηση της Τρίτης, μετά από την οποία θα ανακοινωθεί και η αποστολή.

@Photo credits: INTIME