ΠΑΟΚ: Μήνυμα επιστροφής από τον Γιάσμιν Κούρτιτς

Σταύρος Σουντουλίδης
Ο Σλοβένος χαφ του ΠΑΟΚ φαίνεται πως έχει μπει στο δρόμο της επιστροφής, μετά την πολύμηνη απουσία του, λόγω ενός σοβαρού τραυματισμού στο γόνατο.

Tα γκολ του Γιάσμιν Κούρτιτς λείπουν πολύ φέτος από τον ΠΑΟΚ, με τον Σλοβένο να δίνει, κυρίως την περσινή σεζόν, σημαντικούς βαθμούς και λύσεις σε παιχνίδια όπου ο «Δικέφαλος» δυσκολεύτηκε.

Ο Σλοβένος χαφ είναι από τον περασμένο Δεκέμβριο στα «πιτς» με σοβαρό πρόβλημα στο γόνατο, το οποίο αντιμετώπισε με ένα χειρουργείο που έκανε στις αρχές του 2023, κι έκτοτε ακολουθεί το δικό του ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης.

Η τελευταία φορά που αγωνίστηκε σε επίσημο παιχνίδι ήταν στις 30 Οκτωβρίου απέναντι στην ΑΕΚ, ενώ η τελευταία φορά που πάτησε στο γήπεδο ήταν στο τελευταίο φιλικό προετοιμασίας του ΠΑΟΚ στην Κύπρο.

Ο Γιασμίν Κούρτιτς έχει μπει στο δρόμο της επιστροφής και σήμερα ανάρτησε δύο φωτογραφίες από τη σημερινή προπόνηση της ομάδας στην Τούμπα και συνόδεψε τη λεζάντα με μια κλεψύδρα, θέλοντας να δείξει ότι πλησιάζει η ώρα που θα είναι ξανά έτοιμος να αγωνιστεί.

Ο Σλοβένος χαφ το συμβόλαιο του οποίου ολοκληρώνεται τον ερχόμενο Ιούνιο, πέρυσι έκλεισε τη σεζόν με συνολικά 18 γκολ σε 51 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Stoiximan Super League, το Κύπελλο και την Ευρώπη, ενώ φέτος, στο διάστημα που ήταν διαθέσιμος, σε 12 συμμετοχές σκόραρε 3 γκολ κι έδωσε 1 ασίστ.