Ατρόμητος: Τα αποδυτήρια της ομάδας έχουν πλέον την ονομασία «Νίκος Κεχαγιάς» 

Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανάρτησε στα social media της ότι τα αποδυτήρια της ομάδας έχουν πλέον νέα ονομασία, το «Νίκος Κεχαγιάς Μπούρδας» προς τιμήν ενός σημαντικού ανθρώπου του συλλόγου.

Όπως έκανε γνωστό ο Ατρόμητος λίγους μήνες πριν από τη συμπλήρωση των 100 χρόνων και έπειτα από σχετική πρωτοβουλία των Φενταγίν που αποδέχθηκε η ΠΑΕ, τα αποδυτήρια της ομάδας στο Περιστέρι πήραν το όνομα ενός ανθρώπου που αποτέλεσε έναν «στρατιώτη» και έναν εργάτη ειδικότερα στα πολύ δύσκολα χρόνια της ιστορίας. Το όνομα του Νίκου Κεχαγιά.

Το post του Ατρόμητου:

Τα αποδυτήρια της ομάδας μας έχουν πλέον όνομα! «Αποδυτήρια Ατρόμητου - Νίκος Κεχαγιάς (Μπούρδας)» Λίγους μήνες πριν από τη συμπλήρωση των 100 μας χρόνων και έπειτα από σχετική πρωτοβουλία των Fentagin est.1980 Official την οποία αποδέχθηκε με μεγάλη χαρά η ΠΑΕ, τα αποδυτήρια της ομάδας μας στο Περιστέρι πήραν το όνομα ενός ανθρώπου που αποτέλεσε έναν στρατιώτη και έναν εργάτη ειδικότερα στα πολύ δύσκολα χρόνια της ιστορίας μας.

Ο Νίκος Κεχαγιάς θα είναι πάντα «εδώ» και θα θυμίζει σε όλους τι πραγματικά συνθέτει το DNA του Ατρόμητου. Παρών εκτός από την αντιπροσωπεία των οργανωμένων μας φιλάθλων, ήταν ο γιος του Νίκου Κεχαγιά, Βασίλης, που συνεχίζει την παράδοση του πατέρα του, φορώντας τη φόρμα με το Αστέρι.