ΠΑΟΚ: Μέσα ο Λύρατζης, έξω Σάστρε και Κουλιεράκης – Η αποστολή για ΝΠΣ Βόλο

Σταύρος Σουντουλίδης
Ο Λευτέρης Λύρατζης επιστρέφει στην αποστολή του ΠΑΟΚ, την ίδια ώρα που ο Ζόαν Σάστρε ένιωσε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο και έμεινε εκτός, όπως και ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης.

Με στόχο την επιστροφή στις νίκες ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Κυριακή (09.04) στην Τούμπα τον ΝΠΣ Βόλος για την 4η αγωνιστική των play-offs της Stoiximan Super League 2022-23.

H είδηση που προκύπτει μετά και την τελευταία προπόνηση των «ασπρόμαυρων» έχει να κάνει με τον τραυματισμό του Ζόαν Σάστρε. Ο Ισπανός μπακ ένιωσε ενοχλήσεις στον δεξί τετρακέφαλο και προτιμήθηκε να μείνει εκτός αγώνα, όπως κι ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης για λόγους αποφόρτισης.

Αντίθετα ο Λευτέρης Λύρατζης μετράει αρκετές προπονήσεις στα πόδια του και επέστρεψε στην αποστολή του ΠΑΟΚ διεκδικώντας και μια θέση στο αρχικό σχήμα. Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ραζβάν Λουτσέσκου είναι οι:

Κοτάρσκι , Ζίβκοβιτς , Λύρατζης , Βιεϊρίνια , Μιχαηλίδης , Ίνγκασον , Κάργας , Ράφα Σοάρες , Φιλίπε Σοάρες , Σβαμπ , Ντάντας , Ντόουγκλας , Μπίσεσβαρ , Ελ Καντουρί , Κωνσταντέλιας , Τάισον , Α.Ζίβκοβιτς , Νάρεϊ , Ολιβέιρα , Μπράντον.

@Photo credits: PAOK FC