Άρης: Προετοιμασία… fast track με άδειο απουσιολόγιο ενόψει Παναθηναϊκού

Βασίλης Βλαχόπουλος
Ο Άρης αφήνει πίσω του την ισοπαλία στο Καραϊσκάκη και επικεντρώνεται στον αγώνα της Τετάρτης (5/4, 19:30) με τον Παναθηναϊκό στο «Κλ. Βικελίδης» για την 3η αγωνιστική των play-offs.

Οι «κίτρινοι» θέλουν να δώσουν συνέχεια σ’ αυτό που πέτυχαν στο τελευταίο 15λεπτο του αγώνα με τον Ολυμπιακό και φυσικά να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για την εξασφάλιση της 5ης θέσης που οδηγεί στην προκριματική φάση του Conference League. Η προετοιμασία άρχισε σήμερα (3/4) το μεσημέρι δίχως ο Τόλης Τερζής να δείξει κάτι συγκεκριμένο σε ότι αφορά το αγωνιστικό σχέδιό του, σαφέστατα όμως θα υπάρξουν αλλαγές στο αρχικό σχήμα στο πλαίσιο της διαχείρισης των δύο αγώνων που έχει να δώσει η ομάδα σε διάστημα λίγων ημερών.

Για παράδειγμα, στο δεξί άκρο της άμυνας προβλέπεται να επιστρέψει ο Μόουζες Οντουμπάτζο γιατί αυτό προβλέπει το αρχικό πλάνο, συμβάλλει προφανώς και η προβληματική εικόνα που παρουσίασε ο Σαλέμ Εμπακατά. Ο Πίτερ Ετέμπο αναμένεται να επιστρέψει στην αρχική 11αδα και μένει να φανεί αν θα σχηματίσει δίδυμο με τον Σέικ Ντουκουρέ (σ. σ. αν συμβεί αυτό ο Βλάντιμιρ Νταρίντα θα έχει πιο δημιουργικό ρόλο) ή αν ο προπονητής του Άρη θα επιμείνει σ’ ένα σχήμα μ’ έναν κόφτη και τον Τσέχο σε ρόλο 8αριού. Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται και η επιστροφή του Αμπουμπακάρ Καμαρά στην κορυφή της επίθεσης.

Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί αύριο (4/4) και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή. Μέχρι στιγμής πάντως ο Τόλης Τερζής δεν έχει να διαχειριστεί αγωνιστικά προβλήματα καθώς πλην των Λούκας Ρουπ, Μάνου Γκαρθία υπολογίζει σε όλους τους παίκτες.