Ατρόμητος: Ο Αγκιμπού Καμαρά της Τζον Κένεντι

Newsroom
Ο Αγκιμπού Καμαρά σημείωσε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Ατρόμητου και μέχρι στιγμής μετρά καλές εμφανίσεις όταν παίζει με τη φανέλα του στο Περιστέρι.

Το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Ατρόμητου σημείωσε προχθές (18/3) ο Αγκιμπού Καμαρά, καθώς άνοιξε το σκορ για την ομάδα του στο 2-0 που κέρδισε τον Ιωνικό.

Ετσι βρήκε ξανά δίχτυα στη Stoiximan Super League ύστερα από περίπου ένα 13 μήνες, αφού τελευταία φορά που το είχε πράξει ήταν στις 6 Φεβρουαρίου του 2022 και στο 3-0 που επικράτησε τότε ο Ολυμπιακός στη Νεάπολη.

Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός έγινε στα τέλη του Ιανουαρίου κάτοικος Περιστερίου με τη μορφή του δανεισμού από τους «ερυθρόλευκους» και ο αγώνας του Σαββάτου ήταν ο τέταρτος στο «σπίτι» της νέας του ομάδας, το οποίο φαίνεται να του... πηγαίνει.

Ας θυμηθούμε τα μέχρι στιγμής πεπραγμένα του στην Τζον Κένεντι.

*Με Λεβαδειακό, Ιωνικό ήταν ουσιαστικά «δεκάρι», ενώ κόντρα σε ΑΕΚ, Παναθηναϊκό ο Κρις Κόουλμαν πήγε σε ένα 4-3-3 και εκείνος έπαιζε αριστερός εσωτερικός χαφ. Συνολικά στις τέσσερις παραπάνω αναμετρήσεις αγωνίστηκε 372'.

*Σε αυτά τα ματς έβγαλε έξι τελικές εκ των οποίων η μία έγινε γκολ, στο πρόσφατο Ατρόμητος-Ιωνικός 2-0. Σε μία φάση που «έχτισε» ο ίδιος αρκετά έξω από τα αντίπαλα καρέ και την ακολούθησε μέχρι θέση φορ, από όπου και πλάσαρε εύστοχα.

*Εκ των πέντε τελικών του που δεν κατέληξαν στα δίχτυα οι τρεις, όλες με τον Λεβαδεικό, ήταν «καθαρές» φάσεις αλλά στις δύο ο Γκροθ, γκολκίπερ των Βοιωτών, απέκρουσε εντυπωσιακά ενώ εκείνη του 84' σταμάτησε στο δεξί κάθετο δοκάρι του Ούγγρου πορτιέρε.

*Με αντίπαλο την Ενωση δημιούργησε την πολύ καλή ευκαιρία του Τζαβίδα στο 66', στην τότε πρώτη τελική της ομάδας του σε εκείνο το παιχνίδι, όταν έκλεψε ψηλά και έπαιξε για τον νεαρό φορ που με τη σειρά του σούταρε μέσα από τα αντίπαλα καρέ αλλά ο Γιόνσον του έκανε κομβικό stop.

@Photo credits: eurokinissi