Παναθηναϊκός: Με Κλεϊνχέισλερ, Ιωαννίδη και Σάρλια στο αρχικό σχήμα κόντρα στον Ατρόμητο

Σωτήρης Μυκονίου
Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς προέβη σε δύο αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε σχέση με τον αγώνα με τον Παναιτωλικό βάζοντας τους Κλεϊνχέισλερ και Ιωαννίδη στην θέση των Τσέριν και Σπόραρ. Ο Σάρλια πήρε την θέση του τιμωρημένου Σένκεφελντ.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αποφάσισε να ξεκινήσει τον Κλεϊνχέισλερ στην τριάδα του κέντρου για πρώτη φορά με τον Ούγγρο να παίρνει την θέση του Τσέριν. Βασικός και ο Ιωαννίδης, με τον Σπόραρ να είναι εκείνος που ανακοινώθηκε αρχικά πως θα ξεκινήσει, αλλά τελικά να μένει εκτός λόγω ενοχλήσεων που αισθάνθηκε. Την θέση του στην αποστολή πήρε ο Καμπετσής. Τον τιμωρημένο Σένκεφελντ αντικατέστησε ο Σάρλια.

Η υπόλοιπη ενδεκάδα έμεινε απαράλλακτη. Ο Μπρινιόλι θα είναι κάτω από τα δοκάρια των «πρασίνων». Στο κέντρο της άμυνας οι Σάρλια και Μάγκνουσον ενώ στα άκρα της θα αγωνιστούν οι Κώτσιρας και Χουάνκαρ.

Η τριάδα του κέντρου αποτελείται από τους Ρούμπεν Πέρεθ, Κουρμπέλη και Κλεϊνχέισλερ. Στα φτερά της επίθεσης ο Παναθηναϊκός θα έχει και πάλι αργεντίνικο δίδυμο με τους Μαντσίνι και Παλάσιος. Στην κορυφή της επίθεσης είναι και πάλι ο Ιωαννίδης.