Φιορεντίνα - Σπέτσια 1-1: Έμεινε... όρθια στο «Αρτέμιο Φράνκι» η ομάδα του Νικολάου

Βασίλης Μπαλατσός
Η μαχητική Σπέτσια αναδείχθηκε ισόπαλη με τη Φιορεντίνα στο «Αρτέμιο Φράνκι» με τη Φιορεντίνα με σκορ 1-1 και έσπασε το νικηφόρο σερί των Βιόλα. Βασικός και αναντικατάστατος ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός Δημήτρης Νικολάου.

Ακόμα ένας κομβικός βαθμός για τη Σπέτσια στη μάχη που δίνει για την παραμονή. Η ομάδα του βασικού και αναντικατάστατου Δημήτρη Νικολάου, πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας στο «σπίτι» της Φιορεντίνα (1-1), της έσπασε το νικηφόρο σερί πέντε αγωνιστικών και συνολικά οκτώ παιχνιδιών σε όλες τις διοργανώσεις και είναι στο +7 από τη 18η Βερόνα (26-19), έχοντας βέβαια ματς περισσότερο. Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός έφτασε τις εμφανίσεις σε 29 αγωνιστικές της Serie A.

Όπως είναι αναμενόμενο οι Βιόλα ήταν η ομάδα που είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 25' όταν ο Βισνίεφσκι έστειλε κατά λάθος την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 32' όταν ο Ντραγκόφσκι έβγαλε τη σέντρα και ο Ενζολά εκτέλεσε για το 1-1. Η Φιορεντίνα πίεσε για το γκολ της νίκης, όμως δεν τα κατάφερε και έμεινε στο -3 από την 7η Γιουβέντους, με τους Μπιανκονέρι να έχουν ματς λιγότερο.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image