Serie A: «Διπλό» στη Γένοβα για τη Φιορεντίνα, επιστροφή στις νίκες για τη Μόντσα

Newsroom
Serie A: «Διπλό» στη Γένοβα για τη Φιορεντίνα, επιστροφή στις νίκες για τη Μόντσα

bet365

Η Φιορεντίνα πήρε δεύτερο διαδοχικό τρίποντο στη Serie A, καθώς νίκησε τη Σαμπντόρια μέσα στο «Λουίτζι Φεράρις». Έβαλε τέλος στο σερί ηττών η Μόντσα και νίκησε με 2-0 τη Βερόνα, παρουσία του Πάμπλο Μάρι.

Η... Ευρωπαία Φιορεντίνα πήρε δεύτερη διαδοχική νίκη στη Serie A, καθώς επικράτησε στην έδρα της προτελευταίας Σαμπντόρια με 2-0. Οι Βιόλα βρήκαν γρήγορο γκολ στο «Λουίτζι Φεράρις», μόλις στο 4' με τον Τζιακόμο Μποναβεντούρα ύστερα από την ασίστ του Ντόντο.

Οι Γενοβέζοι προσπάθησαν να πιέσουν και να βρουν την ισοφάριση, όμως το μόνο που άλλαξε ήταν η έκταση του σκορ. Στο 58' ο Μιλένκοβιτς με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μπιράκγι έκανε το 0-2 και ουσιαστικά τελείωσε το ματς.

Τέλος στο αρνητικό σερί της Μόντσα παρουσία Μάρι

Η Μόντσα μετά από τρεις διαδοχικές ήττες επέστρεψε στα τρίποντα. Η ομάδα του Σίλβιο Μπερλουσκόνι νίκησε την ουραγό Βερόνα με 2-0 και έφτασε τους 13 βαθμούς. Όγδοη συναπτή ήττα για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι βρίσκονται στην τελευταία θέση με πέντε βαθμούς. Οι ισορροπίες στο ματς άλλαξαν στο 27' όταν ο κεντρικός αμυντικός Μανιάνι αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα για αντιαθλητικό μαρκάρισμα.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να διασπάσουν την κλειστή άμυνα της Βερόνα στο 69' με τον Κάρλος Αουγκούστο και στο 90' ο Αντρέα Κολπάι διαμόρφωσε το τελικό 2-0. Οι φίλοι της Μόντσα εκτός από τη νίκη χάρηκαν και για τον Πάμπλο Μάρι, ο οποίος παρευρέθηκε με δεμένο χέρι στο γήπεδο, για πρώτη φορά μετά την επίθεση που δέχτηκε.

 

SERIE A Τελευταία Νέα