Σπαλέτι: Παραδέχθηκε ότι η Νάπολι «έκλεψε» κομπίνα φάουλ από την Ντόρτμουντ (vid)

Κώστας Τόπας
Ο προπονητής της Νάπολι, Λουτσιάνο Σπαλέτι, παραδέχθηκε ότι το επιτελείο του «έκλεψε» κομπίνα ελεύθερων χτυπημάτων από την Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Η Νάπολι με τη νίκη (2-1) που κατάφερε να πάρει στην Τοσκάνη επί της Φιορεντίνα, έκανε το 7/7 και βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας με 21 βαθμούς και στο +2 από την δεύτερη Μίλαν.

Το δεύτερο γκολ για τους «παρτενοπέι» ήρθε έπειτα από εκτέλεση φάουλ. Ο Ζιελίνσκι έκανε την προσποίηση, άφησε στον Ινσίνιε και ο Ιταλός έκανε τη σέντρα για να βρει Ραχμάνι, ο οποίος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Ακριβώς την ίδια κομπίνα σε φάουλ είχαν κάνει και οι ποδοσφαιριστές της Ντόρτμουντ, πριν από τρία χρόνια. Οταν ο Γκερέρο, άφησε στον Ρόις και ο Γερμανός μέσος έκανε τη σέντρα για να σκοράρει στη συνέχεια ο Πάκο Αλκάθερ.

Ο προπονητής της Νάπολι,, Λουτσιάνο Σπαλέτι, παραδέχθηκε ότι τη συγκεκριμένη κομπίνα την είδε για πρώτη φορά από τους Βεστφαλούς κι αποφάσισε να την υιοθετήσει και στη δική του ομάδα.

«Η Μπορούσια Ντόρτμουντ έκανε κάτι παρόμοιο και ο αναλυτής του αγώνα μας το έδειξε. Είναι μια αρκετά εύκολη τεχνική στη χρήση. Μπορεί να γίνει και με έναν δεξιοπόδαρο παίκτη στην άλλη πλευρά», δήλωσε ο 62χρονος τεχνικός των «παρτενοπέι» στο DAZN.

@Photo credits: Video Screen