Ουντινέζε - Ρόμα 0-1: Πρώτο γκολ ο Πέδρο, πρώτη νίκη οι Τζιαλορόσι (vid)

Gazzetta team
Με τον Πέδρο να ανοίγει λογαριασμό με τα Τζιαλορόσι, η Ρόμα απέδρασε από την Ουντινέζε με 1-0 και πανηγύρισε το πρώτο της τρίποντο στη φετινή Serie A.

Στην πρεμιέρα τα έκανε «θάλασσα» με την αντικανονική χρησιμοποιήση του Ντιαβαρά κι έχασε τον βαθμό απέναντι στη Βερόνα. Κόντρα στη Γιουβέντους απώλεσε και την ευκαιρία να πάρει το μάξιμουμ, παίζοντας με αριθμητικό πλεονέκτημα και με υπέρ της σκορ στο τελευταίο μισάωρο. Ωστόσο, στην 3η αγωνιστική η Ρόμα βρήκε αυτό που έψαχνε απέναντι στην Ουντινέζε, το πρώτο της τρίποντο στη Serie A και πέτυχε με πρωταγωνιστή ένα από τα μεταγραφικά της αποκτήματα.

Ο Πέδρο αγωνίστηκε για δεύτερο ματς με τους Τζιαλορόσι έχοντας ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του και με ένα υπέροχο σουτ στο 55' πέτυχε το καθοριστικό γκολ, που οδήγησε την ομάδα του Φονσέκα στην απόδραση από την έδρα των Φριουλάνι.

Έτσι, η Ρόμα έφτασε τους 4 βαθμούς, την ώρα που το σύνολο του Γκότι παρέμεινε «κολλημένο» στο μηδέν έπειτα από τρία ματς.

Ρόμα (Πάουλο Φονσέκα): Μιράντε, Μαντσίνι, Ιμπάνες, Κουμπούλα, Σαντόν, Βερετού, Πελεγκρίνι (84' Πελεγκρίνι), Σπινατσόλα, Πέδρο (84' Κριστάντε), Μχιταριάν (71' Πέρεθ), Τζέκο (90+3' Βιγιάρ)