Ρόμα - Σαμπντόρια 2-1

Gazzetta team
Στο κυνήγι της Αταλάντα για το Champions League παρέμεινε η Ρόμα. Οι Ρωμαίοι παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ από την Σαμπντόρια, με δύο γκολ του Τζέκο επικράτησαν με 2-1 και έβαλαν σε μπελάδες την ομάδα της Γένοβα.

Ακόμα μία ανατροπή είχαμε στα βραδινά παιχνίδια της Serie A. Μετά από αυτή στο Μπέργκαμο όπου η Αταλάντα παρότι έχανε με 2-0 νίκησε την Λάτσιο με 3-2, στη Ρώμη η Ρόμα αν και είδε την Σαμπντόρια να προηγείται επικράτησε με 2-1 και έμεινε... ζωντανή στην μάχη της 4ης θέσης που οδηγεί στο Champions League. Οι Ρωμαίοι πλέον έχουν 48 και παραμένουν στην 5η θέση, με την Αταλάντα ωστόσο μετά και την σημερινή νίκη να έχει περισσότερες πιθανότητες για να παίξει και τη νέα χρονιά στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Όσον αφορά την ομάδα της Γένοβας, βρίσκεται στην 16η θέση με 26 και κινδυνεύει με υποβιβασμό.

Στα του αγώνα ο Γκαμπιαντίνι κατάφερε μόλις στο 11' να κάνει το 0-1 για της Σαμπντόρια, αλλά στο δεύτερο μίλησε ο Έντιν Τζέκο. Ο Βόσνιος επιθετικός αρχικά ισοφάρισε στο 64' και πέντε λεπτά πριν την συμπλήρωση των 90', έδωσε την σημαντική νίκη στην ομάδα του.