Η Γιουβέντους κινείται για τον υιό Τιράμ

Gazzetta team
Μετά τον πατέρα Λιλιάν, η Γιουβέντους θέλει να φέρει στο Τορίνο και τον Μάρκους Τιράμ, με γαλλικά μέσα να συνδέουν την Κυρία με τον Γάλλο επιθετικό της Γκλάντμπαχ.

Το καλοκαίρι του 2001 η Γιουβέντους αποκτούσε με μεταγραφή από την Πάρμα τον Λιλιάν Τιράμ και μαζί του μετακόμιζε στο Τορίνο και ο τετράχρονος γιος του, Μάρκους. Σχεδόν είκοσι χρόνια αργότερα, οι ιθύνοντες των Μπιανκονέρι βάζουν στον στόχαστρό τους εκείνον τον πιτσιρικά, ο οποίος βγάζει μάτια πλέον στην Γκλάντμπαχ.

Ο Μάρκους Τιράμ φέρεται να είναι το νέο όνομα που «τσεκάρει» η Γιουβέντους ενόψει της καλοκαιρινής περιόδου, μετά τις εκπληκτικές εμφανίσεις του στη φετινή Bundesliga, όπου μετράει 10 γκολ και 8 ασίστ στη σεζόν με τα Πουλάρια.

Η χρηματιστηριακή αξία του 22χρονου έχει σχεδόν τριπλασιαστεί από την περσινή σεζόν (25 εκατ.), όταν και μεταγράφηκε από την Γκινγκάμπ έναντι 9 εκατ. ευρώ, αλλά το ποσό μόνο απαγορευτικό δεν είναι για τους Μπιανκονέρι και η ικανότητά του να παίζει και στις τρεις θέσεις της επίθεσης τον καθιστούν ιδανικό για τα πλάνα του Μαουρίτσιο Σάρι.