Μανωλάς - Νάπολι: Στους έξι «σίγουρους» ενόψει της επόμενης σεζόν

Gazzetta team
Στο κλειστό γκρουπ των έξι παικτών που έχουν κλεισμένη θέση στο ρόστερ της Νάπολι για την ερχόμενη σεζόν βρίσκεται ο Κώστας Μανωλάς σύμφωνα με δημοσίευμα της «Corriere Dello Sport».

Η εμπιστοσύνη και η ικανοποίηση του Τζενάρο Γκατούζο και των ανθρώπων της Νάπολι στο πρόσωπο του Κώστα Μανωλά αποδεικνύεται από τα σχέδια τους για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Δεδομένου του διαφορετικού μεταγραφικού παζαριού που πλησιάζει, μετά και τις επιπτώσεις της πανδημίας στο ιταλικό ποδόσφαιρο, ο Έλληνας σέντερ μπακ δεν έχει λόγο να ανησυχεί για τη θέση του στην ομάδα, η οποία είναι κάθε άλλο παρά επισφαλής.

Συγκεκριμένα, οι ιθύνοντες των Παρτενοπέι έχουν καταλήξει σε ένα γκρουπ έξι παικτών που θέλουν οπωσδήποτε να κρατήσουν στο ρόστερ και την επόμενη περίοδο, ανάμεσα στους οποίους βρίσκεται ο Μανωλάς σύμφωνα με την «Corriere Dello Sport».

Μάλιστα, το δημοσίευμα κάνει λόγο για μια από τις πιο στοχευμένες επενδύσεις του συλλόγου στο πρόσωπο του πρώην αμυντικού της Ρόμα, με την παραμονή του να κρίνεται απολύτως θεμιτή.

Στο ίδιο γκρουπ συγκαταλέγονται επίσης ο αρχηγός Λορέντζο Ινσίνιε, ο Πιότρ Ζιελίνσκι, ο πρόσφατα αποκτηθείς από τη Λειψία Ντιέγκο Ντέμε, ο Τζιοβάνι Ντι Λορέντσο, αλλά και ο Φαμπιάν Ρουίθ, παρά τις φημολογούμενες επαφές του παίκτη με την Ρεάλ Μαδρίτης.