Νέα Σαλαμίνα: Ανανέωση συνεργασίας με Χριστόδουλο Χριστοδούλου

Νέα Σαλαμίνα: Ανανέωση συνεργασίας με Χριστόδουλο Χριστοδούλου

Newsroom
christodoulos christodoulou
Την ανανέωση της συνεργασίας και για την επόμενη σεζόν με τον προπονητή Χριστόδουλο Χριστοδούλου, ανακοίνωσε μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης η Νέα Σαλαμίνα.

Χριστόδουλος Χριστοδούλου και την επόμενη σεζόν για τη Νέα Σαλαμίνα! Η ομάδα της Αμμοχώστου, ανακοίνωσε τη συνέχιση της συνεργασίας με τον Κύπριο προπονητή, με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Υπενθυμίζεται ότι η ομάδα του Χριστόδουλου Χριστοδούλου πέρασε χθες από την έδρα της Δόξας Κατωκοπιάς με 3-0, ενώ συνεχίζει οριστικά και στο κύπελλο, μετά την απόρριψη της έφεσης του ΑΠΟΕΛ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή μας Χριστόδουλο Χριστοδούλου και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο κύριος Χριστοδούλου διανύει την 1η του αγωνιστική περίοδο ως προπονητής της ποδοσφαιρικής μας ομάδας και έχει καταφέρει μέσα σε λίγους μήνες να εμφυσήσει τη δική του ποδοσφαιρική φιλοσοφία και νοοτροπία στους ποδοσφαιριστές του.

Η ομάδα μας έχει παρουσιαστεί άκρως ανταγωνιστική, παρουσιάζοντας καλό ποδόσφαιρο, έχοντας συνέπεια και συνοχή.

Με τον κ. Χριστοδούλου υπάρχουν όλα τα φόντα για ποδοσφαιρική πρόοδο, παρόλες τις οικονομικές αντιξοότητες αλλά και ανισότητες μεταξύ των ομάδων.

Το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί τον coach για την μέχρι σήμερα αγαστή συνεργασία και εκφράζει βεβαιότητα ότι αυτή θα συνεχιστεί για το υπόλοιπο της φετινής αγωνιστικής περιόδου αλλά και για την επόμενη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα