ΠΑΟΚ: Ο Ινγκασον επιστρέφει βασικός στην εθνική Ισλανδίας

Ύστερα από δύο χρόνια και έχοντας αφήσει πίσω του έναν σοβαρό τραυματισμό, ο Ίνγκι Ίνγκασον ετοιμάζεται να πάρει ξανά φανέλα βασικού στην εθνική ομάδα της Ισλανδίας.

Εχουν περάσει πάνω από δύο χρόνια από την τελευταία φορά που ο Ίνγκι Ίνγκασον ήταν βασικός σε παιχνίδι της Εθνικής Ισλανδίας.

Μετά από μία σεζόν που είχε 36 συμμετοχές (3 γκολ) με τον ΠΑΟΚ, σε όλα στο αρχικό σχήμα και μόνο σε ένα να γίνεται αλλαγή, ο 29χρονος κεντρικός αμυντικός ετοιμάζεται να πάρει και πάλι φανέλα βασικού.

Ηταν στις 31 Μαρτίου 2021 και ένα παιχνίδι με το Λιχτενστάιν για τα προκριματικά του EURO όταν για τελευταία φορά ο αρχηγός του ΠΑΟΚ είχε βρεθεί στο αρχικό σχήμα και τώρα, σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι συμπατριώτες του, υπολογίζεται ως βασικός για τα παιχνίδια απέναντι στη Σλοβακία (17/6) και την Πορτογαλία (20/6) στα πλαίσια των προκριματικών του Euro 2024.

Μέχρι σήμερα ο Ίνγκασον έχει 40 παιχνίδια (και 3 γκολ) με την Εθνική Ισλανδίας απλώς αυτό το μεσοδιάστημα και με τον τραυματισμό του στο γόνατο, που τον είχε κρατήσει εκτός δράσης για αρκετούς μήνες, δεν μπόρεσε να είναι στις κλήσεις. Επέστρεψε τον περασμένο Νοέμβριο, όχι όμως στο βασικό σχήμα.