Μάντσεστερ Σίτι: Νοκ άουτ ο Ντε Μπρόινε με Άρσεναλ, χάνει και την Πόρτο

Gazzetta team
Πλήγμα για την Μάντσεστερ Σίτι, αφού ο Κέβιν ντε Μπρόινε χάνει οριστικά το ματς με την Άρσεναλ, αλλά και την πρεμιέρα του Champions League με αντίπαλο την Πόρτο.

Σοβαρότερος απ' ότι αρχικά είχε διαφανεί, είναι ο τραυματισμός του Κέβιν ντε Μπρόινε. Ο παίκτης – ορχήστρα της Μάντσεστερ Σίτι, ο οποίος χτύπησε πριν από τον αγώνα του Βελγίου με την Ισλανδία για το Nations League, χάνει οριστικά τον αγώνα πρωταθλήματος με την Άρσεναλ (Σάββατο 17/10, 19:30, Cosmote Sport 1 HD).

Όπως παραδέχθηκε ο Πεπ Γκουαρδιόλα, όμως, ο Βέλγος μεσοεπιθετικός θα απουσιάσει ΚΑΙ από την πρεμιέρα των ομίλων του Champions League με αντίπαλο την Πόρτο (Τετάρτη 21/10, 22:00, Cosmote Sport 3 HD), στον όμιλο του Ολυμπιακού, ενώ αναμένεται να χάσει και μερικά ακόμα παιχνίδια, μέχρι να είναι ξανά 100% έτοιμος να βοηθήσει.

«Δυστυχώς ο Κέβιν είναι εκτός. Δεν είναι κάτι σοβαρό, αλλά πιστεύω ότι θα χάσει τα επόμενα παιχνίδια» εξήγησε για τον Ντε Μπρόινε ο Γκουαρδιόλα, ο οποίος αντίθετα έχει ξανά στην διάθεσή του τον Σέρχιο Αγουέρο, ο οποίος προπονείται κανονικά και επιστρέφει στην δράση για πρώτη φορά από τον... Ιούνιο (!), όταν και τραυματίστηκε στο γόνατο για να υποστεί υποτροπή στη συνέχεια.