Λέστερ: Ξεκίνημα... πρωταθλητισμού και κορυφή μετά το 2016!

Κώστας Ζάλιαρης
Λέστερ: Ξεκίνημα... πρωταθλητισμού και κορυφή μετά το 2016!

bet365

Η Λέστερ, κάνοντας το 2x2 μετά και την άνετη νίκη επί της Μπέρνλι το βράδυ της Κυριακής, πραγματοποίησε ξεκίνημα που θυμίζει την πορεία πρωταθλητισμού του 2016 στην Premier League και θυμήθηκε για πρώτη φορά έπειτα από τέσσερα χρόνια πως είναι η κορυφή!

Οι «αλεπούδες» που με τον Μπρένταν Ρότζερς στον πάγκο κερδίζουν εκτίμηση και αναμφίβολα είναι ομάδα 6άδας στο κορυφαίο πρωτάθλημα με την εμπειρία που έχει πλέον ο σύλλογος από το επίπεδο της Premier και τους ποιοτικούς ποδοσφαιριστές.

Έπειτα από τις πρώτες δυο αγωνιστικές έχει κάνει το 2x2 στην έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς.

Την τελευταία φορά που το έκανε αυτό, ήταν στο ξεκίνημα της σεζόν 2015-2016 που όλοι θυμούνται πως ολοκληρώθηκε και πόσο μαγική ήταν η πορεία της αρμάδας του Κλαούντιο Ρανιέρι κόντρα σε κάθε προσδοκία και απέναντι σε όλα τα προγνωστικά, με την καταγραφή του έπους της κατάκτησης του τίτλου.

Το γεγονός, δε, πως η Λέστερ από το βράδυ της Κυριακής είναι η ομάδα που καταλαμβάνει την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Premier League, την κάνει να θυμάται πως είναι η παρουσία στην πρώτη θέση, αφού δεν είχε καταφέρει ποτέ ξανά να υπάρξει εκεί, μετά το 2016!

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα