Ιγκάλο: «Ο μεγαλύτερος μας αγώνας τώρα είναι να παραμείνουμε ζωντανοί»

Gazzetta team
Ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Οντιόν Ιγκάλο δήλωσε πως προτεραιότητα όλων είναι η μάχη ενάντια του κορονοϊού και πως το ποδόσφαιρο έρχεται σε δεύτερη μοίρα.

Η Premier League, μετά από νέες αποφάσεις, αναβλήθηκε τουλάχιστον μέχρι τις 30 Απριλίου, εξαιτίας της έξαρσης του κορονοϊού.

Ο έμπειρος επιθετικός των «κόκκινων διαβόλων» φρόντισε από την πλευρά του να καθησυχάσει τους φίλους του ποδοσφαίρου στην Αγγλία, τονίζοντας πως η ανθρώπινη ζωή μετράει αυτή τη στιγμή και όχι οι αγωνιστικές δραστηριότητες.

«Φυσικά και θα μου λείψει το ποδόσφαιρο, όπως και στους υπόλοιπους παίκτες και στους οπαδούς. Αλλά η ζωή μετράει αυτή τη στιγμή. Πρέπει να μείνουμε ασφαλείς και ζωντανοί. Αυτός είναι ο μεγαλύτερος μας αγώνας τώρα και πρέπει να το αντιμετωπίσουμε. Το ποδόσφαιρο έρχεται σε δεύτερη μοίρα τώρα. Πρέπει να το καταλάβουμε.

Ο κορονοϊός έχει επηρεάσει όλες τις χώρες σε ολόκληρο τον πλανήτη. Οι σκέψεις και οι προσευχές μου είναι σε όλους αυτούς που αντιμετωπίζουν τον Covid-19 και στις οικογένειες που έχασαν αγαπημένα τους πρόσωπα. Αλλά γνωρίζω πως όλοι μαζί θα νικήσουμε τον ιό και θα είμαστε ενωμένοι».