Μαν. Γιουνάιτεντ - Αρσεναλ 2-2

Gazzetta team
Σε ένα τρελό ντέρμπι στο Ολντ Τράφορντ, Γιουνάιτεντ και Αρσεναλ αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2, με τους Λονδρέζους να μένουν 20 ματς αήττητοι. Ανετα η Τότεναμ, πέρασε στην 3η θέση.

Απίθανο ντέρμπι, η Αρσεναλ σκόραρε, η Γιουνάιτεντ απαντούσε άμεσα και στο τέλος αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2. Οι Κανονιέρηδες έμειναν 20 ματς αήττητοι και βρίσκονται στην 4η θέση μαζί με την Τσέλσι. Αντίθετα, η Μάντσεστερ βρίσκεται στο -8 από την τετράδα.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο άφησε Πογκμπά και Λουκάκου στον πάγκο, απόφαση που προκάλεσε ερωτηματικά! Η Αρσεναλ μπήκε πιο δυνατά, πίεζε και στο 26ο λεπτό άνοιξε το σκορ. Επειτα από εκτέλεση κόρνερ, ο Μουστάφι πήρε την κεφαλιά, ο Ντε Χέα έχασε τη μπάλα μέσα από τα χέρια, ο Ερέρα δεν μπόρεσε να διώξει και η Αρσεναλ άνοιξε το σκορ. Ωστόσο, η απάντηση ήταν άμεση και τέσσερα λεπτά αργότερα ήρθε η ισοφάριση για τη Μάντσεστερ. Ο Ρόχο έκανε το φάουλ, ο Λένο έδιωξε, ο Ερέρα εύκολα γύρισε και ο Μαρσιάλ άνετα πέτυχε το 1-1. Οι αναγκαστικές αλλαγές των Ράμσεϊ, Χόλντινγκ δεν επηρέασαν τους Λονδρέζους, ενώ με την είσοδο του Λακαζέτ έγιναν πιο επικίνδυνοι. Μάλιστα, τρία λεπτά από την είσοδό του (68') πέτυχε το 2-1 από ασίστ του Μχιταριάν. Ωστόσο, η Γιουνάιτεντ απάντησε ξανά πολύ γρήγορα και στο 69' έφερε το ματς στα ίσα. Λάθος του Κολάσινατς και ο Λίνγκαρντ διαμόρφωσε το 2-2. Ο Ντε Χέα ήταν σούπερ, αφού νίκησε τόσο τον Ομπαμεγιάνγκ όσο και τον Τορέιρα.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Μπαϊγί, Σμόλινγκ, Ρόχο (72' Φελαϊνί), Ντάλοτ, Ερέρα, Μάτιτς, Νταρμιάν, Λίνγκαρντ (75' Πογκμπά), Μαρσιάλ (63' Λουκάκου), Ράσφορντ

Άρσεναλ: Λένο, Μουστάφι, Παπασταθόπουλος, Χόλντινγκ (36' Λιχστάινερ), Μπεγερίν, Τορέιρα, Γκεντουζί, Κολάσινατς, Ράμσεϊ (46' Μκιταριάν), Ιβόμπι (65' Λακαζέτ), Ομπαμεγιάνγκ

Ξανά στην 3η θέση!
Η Τότεναμ αντέδρασε άμεσα στην ήττα από την Αρσεναλ και επικράτησε εύκολα 3-1 της Σαουθάμπτον και πέρασε στην 3η θέση. Ο Σον στα πρώτα λεπτά είχε δοκάρι, ενώ στο 9ο λεπτό ο Κέιν πέτυχε το 1-0. Η Σαουθάμπτον είχε δοκάρι με τον Χόιμπιεργκ, αλλά ως εκεί... Στο 51ο λεπτό ο Μόουρα πέτυχε το 2-0 και ο Σον σημείωσε το 3-0 από ασίστ του Κέιν. Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε ο Όστιν στις καθυστερήσεις. Θυμίζουμε, πως η Σαουθάμπτον, ανακοίνωσε την πρόσληψη του Ραλφ Χάσενχουτλ, ο οποίος βρισκόταν στο Γουέμπλεϊ.

Με το... τσουβάλι τα έ«Χ»ανε η Εβερτον
Η Εβερτον έκλεισε το ματς με τη Νιούκαστλ, έχοντας 19 προσπάθειες για γκολ. Ωστόσο, βρέθηκε να κυνηγάει το σκορ από το 19' και τη διαγώνια προβολή του Ροντόν. Τα Ζαχαρωτά ισοφάρισαν 1-1 με τον Ριτσάρλισον (38') έπειτα λάθη της άμυνας, αλλά δεν βρήκαν δεύτερο τέρμα και έμειναν στο -8 από την Ευρώπη, με τη Νιούκαστλ στο +4 από τον υποβιβασμό.

Iσόπαλος ο Ρανιέρι με τη Λέστερ!
Ο Ρανιέρι βρήκε απέναντί του την ομάδα της καρδιάς του, πλησίασε στη νίκη, αλλά η Λέστερ κατάφερε να φύγει με την ισοπαλία από το Λονδίνο. Μάλιστα, οι «Αλεπούδες έμειναν για έκτο συνεχόμενο ματς. Ο Καμαρά στο 42ο λεπτό άνοιξε το σκορ για τους Κότατζερς, ωστόσο ο Μάντισον στο 74' διαμόρφωσε το 1-1. Παράλληλα, συνεχίστηκε το αρνητικό σερί της Φούλαμ που τη θέλει να δέχεται τουλάχιστον ένα τέρμα στα τελευταία 19 της παιχνίδια στην Premier League.