Βοηθός στη Γουέστ Χαμ ο Μαρέσκα

Κώστας Ζάλιαρης
Ο Έντσο Μαρέσκα, που έπαιξε υπό τις οδηγίες του Πελεγκρίνι στη Μάλαγα και πέρασε για μια σεζόν και από τον Ολυμπιακό, αναμένεται να βρεθεί στο πλευρό του Χιλιανού προπονητή, ο οποίος ανέλαβε τη Γουέστ Χαμ.

0% Γκανιότα* & Αποκλειστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Το πρωί της Τρίτης, τα «σφυριά» ανακοίνωσαν την έναρξη της συνεργασίας τους με τον Μανουέλ Πελεγκρίνι, ο οποίος αντικαθιστά τον Ντέιβιντ Μόγιες στην άκρη του πάγκου και μάλιστα, ο πρώην κόουτς της Μάντσεστερ Σίτι επιστρέφει στην Premier League έπειτα από δυο χρόνια.

Το 2016, είχε ενημερωθεί από πολύ νωρίς ότι θα έπαιρνε τη θέση του ο Πεπ Γκουαρδιόλα και η εικόνα των «πολιτών» στον αγωνιστικό χώρο διαταράχθηκε από το κακό timing και την κατάσταση που είχε διαμορφωθεί με το... κοινό μυστικό της πρόσληψης του Καταλανού.

Ο Πελεγκρίνι, λοιπόν, όπως αναφέρει ο ιταλικός Τύπος, αναμένεται να έχει στο πλευρό του στην τεχνική ηγεσία της Γουέστ Χαμ, τον άλλοτε ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, Έντσο Μαρέσκα, ο οποίος μέχρι πρότινος ανήκε στο τεχνικό τιμ της Σεβίλλης.