Παναγιωτάκης: «Κοντά στην μεταγραφή του στην Ρωσία ο Γιαννούλης, μιλάμε με δύο μεγάλες ομάδες της χώρας»

Ο μάνατζερ του Δημήτρη Γιαννούλη, Βασίλης Παναγιωτάκης αποκάλυψε με δηλώσεις του σε ρωσική ιστοσελίδα πως ο παίκτης του είναι κοντά στην μεταγραφή του στην Ρωσία.

Ο Δημήτρης Γιαννούλης φαίνεται πως είναι πολύ κοντά στην αποχώρησή του από την Νόριτς σύμφωνα με τα λεγόμενα του μάνατζέρ του, Βασίλη Παναγιωτάκη, ο οποίος παραχώρησε δηλώσεις στην ρωσική ιστοσελίδα «RBsport» λέγοντας πως ο πελάτης του μιλάει με δύο μεγάλες ρωσικές ομάδες και η μεταγραφή του εκεί είναι πολύ κοντά στην ολοκλήρωσή της.

Η μία από τις δύο ομάδες που τον διεκδικεί, και φαίνεται τελικά να είναι και ο πιο πιθανός προορισμός του, είναι η Κράσνονταρ στην οποία είναι προπονητής ο Βλάνταν Ίβιτς, με τον οποίο ο Γιαννούλης είχε συνυπάρξει στον ΠΑΟΚ.

Μάλιστα, η μεταγραφή αυτή δεν αφήνει αδιάφορο ούτε τον «Δικέφαλο», ο οποίος διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης ύψους 20% για τον συγκεκριμένο παίκτη και θα έχει λαμβάνειν από μία ενδεχόμενη μετακίνησή του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Παναγιωτάκη:

«Κάτι θα συμβεί σίγουρα, όχι τώρα, αλλά το καλοκαίρι. Μία πιθανή μεταγραφή στην Ρωσία είναι πολύ κοντά. Μιλάμε με δύο πολύ μεγάλες ρωσικές ομάδες».

Ο Δημήτρης Γιαννούλης πραγματοποίησε 27 συμμετοχές φέτος με την Νόριτς, δίνοντας και μία ασίστ, σε 1.747 αγωνιστικά λεπτά. Έχει συμβόλαιο με τα «καναρίνια» μέχρι το καλοκαίρι του 2024.