Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Μπράιτον 2-0: Με τη σφραγίδα του Κριστιάνο

Πολύδωρος Παπαδόπουλος
Η Γιουνάιτεντ επέστρεψε στις νίκες, επικράτησε 2-0 της Μπράιτον με πρωταγωνιστή τον Κριστιάνο και βρέθηκε ξανά στην τετράδα!

Η Γιουνάιτεντ έπειτα από δυο διαδοχικές ισοπαλίες επέστρεψε στις νίκες, επικράτησε 2-0 εντός έδρας της Μπράιτον και βρέθηκε ξανά στην τετράδα της Premier League και στο +2 από τη Γουέστ Χαμ. Κακό α΄μέρος, με τη Μάντσεστερ να έχει τον έλεγχο, όχι όμως και τον τρόπο να απειλήσει τη Μπράιτον. Μάλιστα, η μεγαλύτερη φάση του α' μέρους ήταν για τους «Γλάρους», αλλά την κεφαλιά του Μόντερ έβγαλε ο Ντε Χέα.

Ο Κριστιάνο ανάλαβε δράση και στο 51ο λεπτό έβαλε τέλος στο σερί έξι αγώνων χωρίς νίκη. Ο Πορτογάλος σταρ με υπέροχο τελείωμα πέτυχε το 1-0 και άνοιξε το δρόμο για τη νίκη. Στο 54' η Μπράιτον έμεινε με δέκα παίκτες, μετά την αποβολή του Ντανκ, μιας και ο τελευταίος ανέτρεψε τον Ελάνγκα. Ο Κριστιάνο είχε μεγάλη ευκαιρία στο 64', ενώ στο 71΄ ο Μπρούνο ήταν αυτός που δεν μπόρεσε να σκοράρει από κοντά. Η Μπράιτον στην πρώτη της φάση στην επανάληψη καρδιοχτύπησε τη Μάντσεστερ, μιας και η σουτάρα του Μόντερ βρήκε το δοκάρι. Ωστόσο, ο Μπρούνο Φερνάντες στο 90+7' πέτυχε το δεύτερο γκολ της Γιουνάιτεντ,

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Ραλφ Ράνγκνικ): Ντε Χέα, Νταλότ, Λίντελοφ, Μαγκουάιρ, Σο, ΜακΤόμινεϊ, Φρεντ (73΄ Πογκμπά), Σάντσο (80΄Τέλες), Ελάνγκα (79΄Ράσφορντ), Μπρούνο Φερνάντες, Ρονάλντο

Μπράιτον (Γκρέιαμ Πότερ): Σάντσες, Βελτμαν, Ντανκ, Γουέμπστερ, Κουκουρέγια, Μπισούμα, Γκος (60΄Αλθάτε), Μακ Άλιστερ, Μόντερ, Τροσάρ (60΄Λάμπτεϊ), Μοπέι (70΄Γουέλμπεκ)