Μουντιάλ 2022: Οι Ιάπωνες «σόκαραν» τους Γερμανούς και γύρισαν το ματς με δυο γκολ σε οκτώ λεπτά (vids)

Newsroom
Μουντιάλ 2022: Οι Ιάπωνες «σόκαραν» τους Γερμανούς και γύρισαν το ματς με δυο γκολ σε οκτώ λεπτά (vids)

bet365

Η Ιαπωνία έκανε τεράστια ανατροπή, καθώς σκόραρε δύο φορές με τους Ντόαν και Ασάνο μέσα σε οκτώ λεπτά για το 2-1 κόντρα στη Γερμανία.

Η Γερμανία ήταν καλύτερη κόντρα στην Ιαπωνία, είχε την υπεροχή, είχε τις ευκαιρίες για να «τελειώσει» το ματς δεν τα κατάφερε και το πλήρωσε πολύ ακριβά. Στο 75' ο Μιναμίνο δευτερόλεπτα μετά την είσοδο του στο ματς πάτησε περιοχή από τα αριστερά, γύρισε τη μπάλα προς τον Ασάνο, ο Νόιερ απομάκρυνε με δυσκολία αλλά η μπάλα στρώθηκε στον Ντοάν, ο οποίος ισοφάρισε σε 1-1.

Η ομάδα του Χάνσι Φλικ ήταν εμφανές πως υπέστη σοκ από την ισοφάριση των Ιαπώνων και δέχτηκε δεύτερο γκολ μέσα σε οκτώ λεπτά. Στο 83' ο Ιτακούρα έβγαλε μια βαθιά μπαλιά την οποία κατέβασε φανταστικά ο Ασάνο και από δύσκολη γωνία νίκησε τον Νόιερ για το 2-1, το οποίο πανηγύρισαν έξαλα οι Ασιάτες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα