Μουντιάλ 2022: Χάος έξω από το γήπεδο του Κατάρ - Εκουαδόρ, 80.000 οπαδοί πλημμύρισαν το Fan Zone (vid)

Νίκος Κικίδης
Μουντιάλ 2022: Χάος έξω από το γήπεδο του Κατάρ - Εκουαδόρ, 80.000 οπαδοί πλημμύρισαν το Fan Zone (vid)

bet365

Σκηνές χάους προηγήθηκαν στη Ντόχα μια ώρα πριν από τη σέντρα στην πρεμιέρα του Μουντιάλ, καθώς 80.000 οπαδοί πλημμύρισαν το Fan Zone χωρητικότητας μόλις 40.000 έξω από το γήπεδο «Al Bayt».

Κοσμοσυρροή επικράτησε έξω από το γήπεδο «Al Bayt» της Ντόχα περίπου μια ώρα πριν από τη μεγάλη πρεμιέρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου με την αναμέτρηση του Κατάρ απέναντι στο Εκουαδόρ.

Χιλιάδες οπαδοί άρχισαν να συγκεντρώνονται από νωρίς στο Fan Zone έξω από το γήπεδο, όμως πολύ σύντομα τα πράγματα άρχισαν να.... ξεφεύγουν με τον πληθυσμό να ξεπερνά κατά πολύ το επιτρεπόμενο όριο.

Σύμφωνα με τον «Guardian», λίγη ώρα πριν από τη σέντρα το Fan Zone... πλημμύρισε με 80.000 οπαδούς, αριθμό διπλάσιο δηλαδή από όσους μπορεί να φιλοξενήσει. Μόλις η Αστυνομία κατάλαβε το πρόβλημα έσπευσε να απομακρύνει μεγάλο μέρος των οπαδών, οι οποίοι εκείνη την ώρα προσπαθούσαν να φτάσουν προς την είσοδο.

Όπως συμπληρώνεται στο ρεπορτάζ, η Αστυνομία χρειάστηκε περίπου 45 λεπτά για να λύσει το ζήτημα και μαζί την... πολιορκία του σταδίου «Al Bayt», το οποίο στο τελικά γέμισε χωρίς περισσότερα... απρόοπτα με 60.000 οπαδούς που απόλαυσαν από κοντά την πρεμιέρα.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα