Μουντιάλ 2022: Ο λόγος που ο Μόργκαν Φρίμαν εμφανίστηκε με γάντι στην τελετή έναρξης (vid)

Newsroom
Μουντιάλ 2022: Ο λόγος που ο Μόργκαν Φρίμαν εμφανίστηκε με γάντι στην τελετή έναρξης (vid)

bet365

Ο Αμερικανός σούπερ σταρ, Μόργκαν Φρίμαν, ήταν η μεγάλη έκπληξη στην τελετή έναρξης του Παγκοσμίου Κυπέλλου και προκάλεσε ερωτηματικά το γάντι που φορούσε στο αριστερό του χέρι.

Το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ είναι γεγονός. Το πρώτο χειμερινό Μουντιάλ έκανε σέντρα στο Αλ Κορ με τη νίκη του Εκουαδόρ επί των διοργανωτών, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον σκόρερ των δυο γκολ Ένερ Βαλέντσια.

Από την τελετή έναρξης του τουρνουά ξεχώρισε αναμφίβολα η παρουσία «έκπληξη» του Αμερικανού σούπερ σταρ του Χόλιγουντ, Μόργκαν Φρίμαν. Ο 85χρονος ηθοποιός είχε το ρόλο του παρουσιαστή στο σόου με τίτλο «Ας γνωρίσουμε ο ένας τον άλλον καλύτερα».

Ουκ ολίγοι ήταν οι... παρατηρητικοί χρήστες των Social Media που πρόσεξαν πως ο Φρίμαν φορούσε γάντι στο αριστερό του χέρι και αναρωτήθηκαν γιατί. O λόγος είναι το σοβαρό τροχαίο που είχε το 2008, όταν αναποδογύρισε το αυτοκίνητό του, τραυματίστηκε σοβαρά και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση σε νεύρο στο αριστερό του χέρι, αφήνοντάς τον μερικώς παράλυτο. Έκτοτε ο Φρίμαν φοράει στις δημόσιες εμφανίσεις του το ελαστικό, σφιχτό γάντι, το οποίο συμβάλει στην ομαλή ροή του αίματος στο χέρι του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα