Λοριάν - Σεντ Ετιέν 6-2: Εξάρα με ανατροπή κόντρα στους Στεφανουά

Newsroom
Τι κι βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0; Η απίθανη Λοριάν σκόρπισε στους έξι ανέμους την Σεντ Ετιέν (6-2) και έκανε αποφασιστικό βήμα για την παραμονή της στη Ligue 1.

Κυρίαρχη, επιβλητική ακόμα κι το ξεκίνημα αποδείχθηκε δυσοίωνο. Παρ΄ότι βρέθηκε να χάνει με 2-0 από την Σεντ Ετιέν, η Λοριάν δεν έχασε την πίστη της και χάρη σε μια απίθανη ανατροπή - παράσταση επικράτησε με το εκκωφαντικό 6-2!

Έπειτα από τα δυο γκολ των Αγίων με τους Μπουανγκά (4΄) και Νόρντιν (22΄), η μηχανή της Λοριάν πήρε μπρος, φτάνοντας στην ισοφάριση πριν από το ημίχρονο.

Αρχικά ο Μοφί μείωσε σε 2-1 για τους γηπεδούχους, με τον Κονέ στο 45΄1 να γράφει το 2-2, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση. Η επανάληψη ωστόσο αποδείχθηκε καθολικός μονόλογος.

Στο 61΄ ο Λε Φι ολοκλήρωσε την ανατροπή, τέσσερα λεπτά μετά ο Κονέ έγραψε το 4-2, ενώ στο 86΄ο Μοφί πήρε τη σκυτάλη για το πέμπτο γκολ των γηπεδούχων. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 89΄ο Μπουγκάρντ, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του που αποσπάστηκε στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη.

@Photo credits: Lorient FC