Παρί Σεν Ζερμέν - Ρεμς 4-0: Τεσσάρα στην επιστροφή Μέσι!

Newsroom
Ο Λιονέλ Μέσι επέστρεψε και η Παρί Σεν Ζερμέν διέλυσε με 4-0 τη Ρεμς εντός έδρας. Πρώτο γκολ ο Ράμος, στο +11 από τη Νις.

Ο Λιονέλ Μέσι επέστρεψε μετά την περιπέτεια του κορονοϊού, μπήκε αλλαγή και βοήθησε την Παρί Σεν Ζερμέν να διαλύσει με 4-0 εντός έδρας τη Ρεμς. Στο +11 από τη Νις οι Παριζιάνοι, πρώτο γκολ ο Σέρχιο Ράμος με την Παρί. Η φιλοξενούμενη έβαλε δύσκολα στους Παριζιάνους, τα πήγε καλά ανασταλτικά μέχρι το... 44ο λεπτό, όταν και ο Βεράτι άνοιξε το σκορ για την ομάδα του. Στο 62' ο Σέρχιο Ράμος άνοιξε λογαριασμό, πέτυχε το 2-0 και ουσιαστικά σφράγισε το τρίποντο. Το αυτογκόλ του Φαές στο 67' έφερε το 3-0, με τον Ντανίλο Περέιρα να διαμορφώνει το 4-0 στο 75' από ασίστ του Κιλιάν Μπαπέ.

Ανέβηκε δεύτερη η Νις, έχασαν έδαφος Ρεν - Μονακό

Δεν σταματάει πουθενά το τρένο της Νις! Με δυο γκολ στο δεύτερο μέρος, η ομάδα της Νίκαιας επικράτησε 2-0 στην έδρα της Μετς και διεύρυνε το νικηφόρο σερί της, σκαρφαλώνοντας παράλληλα στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Το σκορ για τους φιλοξενούμενους άνοιξε ο Τουράμ στο 58΄, ενώ ο Γκουρί διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 86΄.

Εκ διαμέτρου αντίθετο ήταν το αποτέλεσμα για τη Ρεν, η οποία ηττήθηκε 2-1 από την Κλερμόν και περιορίστηκε στην 5η θέση της βαθμολογίας. Παρά το προβάδισμα των φιλοξενούμενων με τον Σανταμαρία (19΄), οι γηπεδούχοι δεν τα παράτησαν και τελικά έφτασαν στην ανατροπή. Την αρχή έκανε ο Ντε Κούνια στο 60΄με τον Τελ έντεκα λεπτά αργότερα να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα.

Παρόμοια μοίρα και για τη Μονακό που γνώρισε την ήττα 3-2 από τη Μονπελιέ και έμεινε στην 6η θέση. Παρά το γεγονός πως οι Μονεγάσκοι επέστρεψαν από το 2-0 των γηπεδούχων (13΄Γουαχί, 32 Μαβιντί΄) χάρη σε γκολ των Μπεν Γιεντέρ (34΄) και Βάντερσον, τελικά ο Μαβιντί τους έριξε στο καναβάτσο σε νεκρό χρόνο (90+1΄) με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, χαρίζοντας έτσι τη νίκη στη Μονπελιέ.

Αναλυτικά τα σημερινά αποτελέσματα:

Μετζ - Νις 0-2
Ανζέ - Τρουά 2-1
Μπορντό - Στρασβούργο 4-3
Κλερμόν - Ρεν 2-1
Ναντ - Λοριάν 4-2
Μονπελιέ - Μονακό 3-2
Παρί Σεν Ζερμέν - Ρεμς 4-0