Ρεάλ Σοσιεδάδ – Χετάφε 3-0: Σόου του 200άρη Ογιαρθάμπαλ και κορυφή (vids)

Gazzetta team
Με γκολ και ασίστ του Μίκελ Ογιαρθάμπαλ, η Ρεάλ Σοσιεδάδ «καθάρισε» την Χετάφε και μοιράζεται την κορυφή της La Liga με την Βιγιαρεάλ.

Το απαιτούσε η περίσταση και ο Μίκελ Ογιαρθάμπαλ είπε να... γιορτάσει με σπουδαία εμφάνιση την 200ή του συμμετοχή με την φανέλα της Ρεάλ Σοσιεδάδ. Με ένα γκολ και μια ασίστ του εξαιρετικού εξτρέμ, η ομάδα του Σαν Σεμπαστιάν νίκησε άνετα μια κακή Χετάφε (3-0) και, μετά από πέντε παιχνίδια, μοιράζεται την πρώτη θέση της La Liga με την Βιγιαρεάλ, η οποία νωρίτερα πήρε 0-0 από την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ο Ογιαρθάμπαλ με πέναλτι (28'), ο Μίκελ Μερίνο από ασίστ του Ογιαρθάμπαλ (79') και ο Πόρτου σημείωσαν τα γκολ που χάρισαν μια πανάξια νίκη στην Ρεάλ Σοσιεδάδ, την πρώτη εντός έδρας, αφού είχαν προηγηθεί η ισοπαλία με την Ρεάλ Μαδρίτης και η ήττα από την Βαλένθια.

Την ίδια ώρα, στη μάχη των νεοφώτιστων, Έλτσε και Ουέσκα έμειναν στο 0-0, σε ένα ματς όπου η ομάδα του (βασικού και αναντικατάστατου) Δημήτρη Σιόβα ήταν πολύ ανώτερη και έχασε ευκαιρίες για να πάρει τη νίκη.