Κορονοϊός – Σιόβας: «Φοβάμαι στην Ισπανία, μακριά από τη χώρα μου»!

Gazzetta team
Ο Δημήτρης Σιόβας δήλωσε φόβο για το ότι βρίσκεται μακριά και δεν μπορεί να γυρίσει στην Ελλάδα, ενώ μίλησε για την καθυστερημένη αντίδραση της ισπανικής κυβέρνησης, εκθειάζοντας την ελληνική.

Ο Δημήτρης Σιόβας έχει εγκλωβιστεί στην Ισπανία, δίχως να μπορεί να επιστρέψει στην Ελλάδα και αυτό του δημιουργεί μεγάλη ανασφάλεια, καθώς βρίσκεται σε μια από τις τρεις πιο χτυπημένες από τον κορονοϊό χώρες. Σε αυτό το πλαίσιο έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό «Vape Pape», όπου αρχικά τα έβαλε με την ισπανική κυβέρνηση και την καθυστερημένη σε σχέση με την Ελλάδα αντίδρασή της απέναντι στην πανδημία του Covid-19:

«Εδώ δεν ελήφθησαν άμεσα περιοριστικά μέτρα και δεν υποχρεώθηκε άμεσα ο πληθυσμός να μείνει σε κατ’ οίκον περιορισμό. Αν και έβλεπαν τι συνέβαινε στην Ιταλία, δεν εξασφαλίστηκαν τα απαραίτητα για τα νοσοκομεία. Στην Ελλάδα, αντιθέτως, ενήργησαν ταχύτερα και τα μέτρα απαγόρευσης έχουν λειτουργήσει».

Ο κεντρικός αμυντικός της Λεγανές όμως μίλησε για εκείνο που τον απασχολεί περισσότερο, την ασφάλειά του: «Η κατάσταση στην Ισπανία είναι πολύ σοβαρή. Υπάρχουν πολλά κρούσματα και θάνατοι. Φοβόμαστε και είμαστε μακριά από τη χώρα μας, δίχως τη δυνατότητα να επιστρέψουμε. Οφείλουμε επομένως, να ακούσουμε τους ειδικούς, να ακολουθήσουμε τα μέτρα για το καλό των δικών μας».